Birdunyagezegen Mom456 saçlarınız ıslak mı kalıyor veya başınızda havlu ile mi görüyor sizi? Kokuda rahatsız edebilir
Mom456 Birdunyagezegen saçıma ve havluya dikkat ediyordum,ama kokuya dikkat etmemiştim,kullandığım ürünlere dikkat edeceğim artık
Sumeyyebaglan Kesinlikle kokunuz gittiğinden dolayı. Duş jeli,sabun,şampuan vs. Bizde 6 aylığız bu zamana kadar doğru dürüst ne parfüm ne deodorant kullandım çünkü kullanınca çıldırıyo😅
Pembebeyzmavi Mom456 bebeğinizin şampuanıyla yıkanıp ona hiç gözükmedennkurulanıp saçınızı kurutup giyiniyip bebeğinizi birde öyle alsanıza bakalım ne tepki vericek
YigitAlpsMom Mom456 oğlum 14 aylık duş aldığımda 1 saat emzirmek icin uğraştığımı bilirim tam 1 saat emmedi duştan sonra koku değişiyor bide benim oğlum her şeyden tiksinir ki duş jeli bile kullanmıyorum ama yinede emmiyor
Adeviyee Mom456 bebeğini de banyoda yıkamıyorsan mutlaka banyoda yıka çok daha kolay oluyor beraber yıkanın 😊
Adeviyee Mom456 ben de salonda yıkıyordum salonu ısıt küveti suyu taşı geri götür eğil yıka çok çok zor oluyordu şimdi banyoyu ısıtıyorum duşakabin zaten sıcak oluyor ama tabi öyle bir imkanın yoksa mecbur havaların ısınmasını bekleyeceksin
Mom456 Adeviyee evimiz doğal gazlı ama banyo odası kadar sıcak olmuyor,soğuk memlekette yaşıyoruz ,havaların iyice ısınmasını bekleyeceğim artık