Cennetkokulum__ Premses ben bir iki kere calgel kullandım eczenelerde var canım. Yuttuğunda da bir Risk taşımıyormuş.
melissrn Premses tetagil diye doğal bir granül var çocuğun ağzında eriyor hem ağrısını hafifletiyor hemde içeriğinde magnezyum vs var sağlıklı diş çıkarmasını sağlıyor oğlumu en çok rahatlatan o doktorunuza sorup kullanabilirsiniz 🤗
Premses Yldzm 3 Aydan itibaren canım doğal bir ürün ben aldım kullanıyorum ve memnun kaldım ..sağolsun burdaki kızlardan duydum 🙏🏿💃🏻💜
ZeynepAdam Premses eve bi dis sarimsagi ve 7 8 tane karanfili havanda dovuyorum zeytinyagi dokuyorum.dolapta bekletiyorum gun icinde de suruyorum masaj yaparak. Etkili oluyor salyalarini azaltiyor.
Premses NurR benim kızım 6 aylık henüz patlamadı canım ..kullanıyorum ..zaten heralde ilk patlama sıkıntılıymış zaten
Elissaaaaaa Acemi_ogretmen_annee ya bir şey sorabilir miyim benim kızım dört aylık olacak damağı o kadar kaşınıyor ki her şeyi apzına sokuyor acaba sizinde bu ayda öyle miydi yoksa biizmki erken mi çıkaracak