Cemilev Premses Normal soğan rendeleyip 12 saat dolapta bekletip jel kıvamına gelince sürebilirsin doktorlar jel önermiyor artık pırasa yeşil soğan tarzı seyler veriyorlar
Deletedmom115 Premses jellerin yutma riski yüksek olduğundan pek önerilmiyor onun yerine karanfil yağı yapın evde daha iyi gelir.
Mervee1 En güzeli yeşil soğan sapı hem vitamini geçiyor ağzına hemde kaşıntıyı alıyor jeller pek işe yaramıyor soğan biraz kokulu ama olsun 😁
Premses Mervee1 alayım ben de yeşil soğan gidip bari 😂🙈henüz 5 aylık dedim belki tadını beğenmez ek gıdaya geçmedik çünkü..🙈
Acemi_ogretmen_annee Çok sıkıntılı sancılı başladı bizim 8 aylık ilk dişi yeni çıkardık karanfil kürü sürüyordum arada işe yarıyor en azından uyuşturuyor. 10 adet karanfili ezip hakiki zeytinyağı koyuyorum 1 parmak kalınlığında 1 gece dolapta bekletince kıvamlanıyor krem gibi deneyin isterseniz. Birde kehribar sipariş ettim etkiliymiş baya göreceğiz 🤗
Elissaaaaaa Acemi_ogretmen_annee ya bir şey sorabilir miyim benim kızım dört aylık olacak damağı o kadar kaşınıyor ki her şeyi apzına sokuyor acaba sizinde bu ayda öyle miydi yoksa biizmki erken mi çıkaracak
Gulom34 Premses eczaneden aldım tetagil diş granülü biz faydasını gördük çok şükür internetten de araştırabilirsiniz
Cemilev Premses Evet cnm rendele ağzı kapalı bir kaba koy dolaba at ertesi gün jel kıvamı alıyor eline al masaj yaparak sur yalnız 6 ay önce çocuklara uygun değil
Premses Gulom34 canım internette buldum kutusunda 36 adet saşe diyor yeşil mavi beyaz kutulu o mudur acaba ?? Bir yan etkisi var mı peki ?? Kullanımı nasıl bir de alayım ben de 🤗
Gulom34 Premses ben herşeyi denedim karanfil ve zeytinyağı taze soğan sapı kereviz şapı pırasa diş jeli hepsi nafile geldi
Gulom34 Premses aynen o canım bitkisel bir yan etkisi yok çok zorlandım bende İnan ki bir nebze de olsa rahatladım bunun sayesinde
aylatrn90 Premses karanfil yağı ve zeytinyağı karıştırıp damaklarına sür o uyuşturuyor biraz rahatlatır bence jeller pek sağlıklı değil doğal şeyleri denemeni tavsiye ederim