Cemilev Premses Evet cnm rendele ağzı kapalı bir kaba koy dolaba at ertesi gün jel kıvamı alıyor eline al masaj yaparak sur yalnız 6 ay önce çocuklara uygun değil
Gulom34 Premses eczaneden aldım tetagil diş granülü biz faydasını gördük çok şükür internetten de araştırabilirsiniz
Premses Gulom34 canım internette buldum kutusunda 36 adet saşe diyor yeşil mavi beyaz kutulu o mudur acaba ?? Bir yan etkisi var mı peki ?? Kullanımı nasıl bir de alayım ben de 🤗
Gulom34 Premses ben herşeyi denedim karanfil ve zeytinyağı taze soğan sapı kereviz şapı pırasa diş jeli hepsi nafile geldi
Gulom34 Premses aynen o canım bitkisel bir yan etkisi yok çok zorlandım bende İnan ki bir nebze de olsa rahatladım bunun sayesinde
aylatrn90 Premses karanfil yağı ve zeytinyağı karıştırıp damaklarına sür o uyuşturuyor biraz rahatlatır bence jeller pek sağlıklı değil doğal şeyleri denemeni tavsiye ederim
Cennetkokulum__ Premses ben bir iki kere calgel kullandım eczenelerde var canım. Yuttuğunda da bir Risk taşımıyormuş.
melissrn Premses tetagil diye doğal bir granül var çocuğun ağzında eriyor hem ağrısını hafifletiyor hemde içeriğinde magnezyum vs var sağlıklı diş çıkarmasını sağlıyor oğlumu en çok rahatlatan o doktorunuza sorup kullanabilirsiniz 🤗
Premses Yldzm 3 Aydan itibaren canım doğal bir ürün ben aldım kullanıyorum ve memnun kaldım ..sağolsun burdaki kızlardan duydum 🙏🏿💃🏻💜
ZeynepAdam Premses eve bi dis sarimsagi ve 7 8 tane karanfili havanda dovuyorum zeytinyagi dokuyorum.dolapta bekletiyorum gun icinde de suruyorum masaj yaparak. Etkili oluyor salyalarini azaltiyor.