PortakalliKahve Momsbabyy ilk başta öyle güzel yükseldi ki az yatırdım diye pişman oldum düşünce tekrar yatırdım daha düşüyor eksilerdeyim hep 😂 analizleri dinliyorum ama yok yok bişey yok düşüyorlar . Hadi holo neyse de btt ye ne oluyor 😂
Momsbabyy PortakalliKahve Parayı görünce hepsi kafayı yedi demek çok yatıran olunca düşüyor bunlar 😂😂
_yaseminturann Momsbabyy baktık altında sa batıyoruz buna gectik benim hatam eşim bozalım demişti kısmet işte;/
Elifadakrt Momsbabyy bacim elimde ki para da eksi hesabım 😂 yani paraya ihtiyacım var ha şunlardan 3 5 kuruş gelsin dedim ama yok 😂😂😂
Momsbabyy _yaseminturann Keşke altında kalsaydı kız 🥴 Yükseliyor anam bacım inşallah zararı kapatırsiniz🥰
Ozlem5441 Kızlar bana da anlatır mısınız az çok biliyorum ama hangi uygulama kullanıyorsunuz illa 100tl mi yatırmak lazim
Momsbabyy Ozlem5441 binance tr kullanıyoruz sanırım en az 100 yatırılıyor ben hiç az yatirmadigim için bilmiyorum en düşük ne kadar. Yatırılıyor
DtGamze Momsbabyy k Ozlem5441 bem binance i kullanıyorum önce paribuya para atıp tetherden dolar aldım sonra o parayı binance e çektim gönderilen eğer ordan aktarma yapacaksanız minimum 30 dolar gönderebiliyorsunuz yani en az 250 tl demek oluyor hemen hemen başka bir yolu varsa bende öğrenemem istiyorum 😊
_yaseminturann Berenbegum aslında al sat yapıyorduk normalde ama böyle düşünce uzun vade beklicez düşmeden bir hün önce eşim satıp araba alacaktı ama kısmet
Momsbabyy Zeynepela13 Benim paralar orda valla kâr etmeden çekmeyi düşünmüyorum şuan zaten zararı yeni kapattım biraz daha bekleyeceğim ben 😂
_yaseminturann Momsbabyy inşallah bacım da biz altını en son 505 den aldık altındaki zararı buradan karsıladık üzerine kar else ettik ,ama suan katdan zarardayız:/
Elifadakrt Momsbabyy yok yok ben daha kapatamadım zarar falan 😂 yüksekten aldım çünkü beyin bedava 😂😂