Elifadakrt Caglarass ben inanıyorum çıkacağına. Geçen sene hisse senedi almıştım, aldığım zaman 2.3 - 2.4 civarıydı sonra bu bi düştü 1 lere 😂 aha battık dedik ama satmadık sonra biraz çıkınca sattık ama nasıl pişmanım gecen aylar da 16 tl ye kadar çıktı
Momsbabyy Ipek20200306 Ya evet ya 2 3 gün takip ettim yükseldi de yükseldi sonra yatırdım nasıl düşeceğini şaşırdı 😂😂
Momsbabyy _yaseminturann Dün gece çekip sabah yatirmadigima bende pişman oldum hala düşüyor ama çıkar bence 😂😂
Momsbabyy Elifadakrt Yok yok sen yine de altın bozdurma aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz boşver elindeki paraya odaklan😂😂
Elifadakrt Momsbabyy bacim elimde ki para da eksi hesabım 😂 yani paraya ihtiyacım var ha şunlardan 3 5 kuruş gelsin dedim ama yok 😂😂😂
PortakalliKahve Momsbabyy ilk başta öyle güzel yükseldi ki az yatırdım diye pişman oldum düşünce tekrar yatırdım daha düşüyor eksilerdeyim hep 😂 analizleri dinliyorum ama yok yok bişey yok düşüyorlar . Hadi holo neyse de btt ye ne oluyor 😂
Momsbabyy PortakalliKahve Parayı görünce hepsi kafayı yedi demek çok yatıran olunca düşüyor bunlar 😂😂