Birprensesannesii1 Momsbabyy yaaa o kadar uğraştık ama bir türlü yatıramadık ki eşimle bayaa uğraştık gerçekten
Birprensesannesii1 Momsbabyy holoyu da bulamadım öyle bir şey yok bu binancede bi yerde yanlış yapıyorum ama neredeeee çok heveslendim esimde destek veriyor amaa bir türlü yapamadık yaa
Momsbabyy Birprensesannesii1 Anlattigimi deneyin bir yaparsınız, IBAN çıkıyor zaten o ibana atacaksınız 😊 Hot olarak çıkıyor holo dedim ama görmediniz sanırım 😊
PortakalliKahve Momsbabyy evet komisyom kesiyor. Papara ayrı kesiyor binance ayrı kesiyor yatırana kadar para eksiliyor zaten 😂
Momsbabyy _yaseminturann Dün gece çekip sabah yatirmadigima bende pişman oldum hala düşüyor ama çıkar bence 😂😂
Elifadakrt Bende btt ve holo karşısında sinir krizi gecirecem 😂 asla çıkmadı ya düştükçe düşüyor. Hayır çıkacağından emin olsam altın bozduracam yatiracam 😂
Momsbabyy Elifadakrt Yok yok sen yine de altın bozdurma aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz boşver elindeki paraya odaklan😂😂
Elifadakrt Caglarass ben inanıyorum çıkacağına. Geçen sene hisse senedi almıştım, aldığım zaman 2.3 - 2.4 civarıydı sonra bu bi düştü 1 lere 😂 aha battık dedik ama satmadık sonra biraz çıkınca sattık ama nasıl pişmanım gecen aylar da 16 tl ye kadar çıktı
Momsbabyy Ipek20200306 Ya evet ya 2 3 gün takip ettim yükseldi de yükseldi sonra yatırdım nasıl düşeceğini şaşırdı 😂😂