ikievlatannesiii Dilosmom yaaa suan bana cok buyuk umut oldun canim nekadar surede gecti cocugum cok rahatsiz oluyo kasiniyo heralde surekli agliyo cok huzursuz
mevasmommy Dilosmom tüm vücutta var benim bebeğimdede, besin alerjisinden şüpheleniyorum ama ek gıdada bi gün kızarıklığı oluyo bi gün olmuyo verdiğim şeyle ayırt edemiyorum size nasıl teşhis konuldu, besin alerjisi de mi var dendi
GramPozitifBakteri ikievlatannesiii Evet canım baya faydasını gördüm.Hem cildi kuru hem alerji derken kabuk kabuk olmuştu toparladı baya vücudu
Melike_ceylan_ GramPozitifBakteri mustela kullanıyorum ben atopık ciltler ıcın ama bıoderma da var hala gecmedı agzma kızarıklık ndn acaba nzmn gcer
Nadireela ikievlatannesiii benim bebegimdede 1 aylıkken başladı neye alerjisi oldunu bilmiyorum ama yüzü vucudu ok kötü oldu kizardi sonrada dokuldu aşırı bi kuruluk var doktor bitane kortizonlu krem verdi o gecirdi sampuanda mustellanin stelatopyayi kullaniyom nemlendirici krem ise excipial lipo kullanıyorum
Melike_ceylan_ Nadireela ben mustela krem kullanıyorum bıde alerji damlası cocuk doktoru alerjik dedı gıttımde
Melike_ceylan_ GramPozitifBakteri valla alerji testı yapılmadı daha bu nezamana kdr suruyo egzama acaba
GramPozitifBakteri Melike_ceylan_ Belli olmuyor ki.Kızımın yüzünde 2.5 aylıkken falan çıktı.Mustela ve hipokort krem kullandık geçti.Şimdi 18 aylık alerjiden dolayı tekrar egzama oldu.Krem değiştirdik yine.Alerji olması şart değil ama cildi kuruysa bol nemlendir,kıyafetleri terletmesin polarlı şeylerle temas etmesin.Doktor görmedi mi hiç
ikievlatannesiii Melike_ceylan_ benim bebegimede alerjik dedi cocuk doktoru alerji damlasi verdi canım ama ben kullanmadim o damlayı cocugum alerjik evet ama cocuk alerji bolumune alerji doktoruna goturdugumde cocuk doktorunun alerji damlasi verdigini ama kullanmadigimi soyledigimde iyi yapmissin iyiki cocuga alerji damlasi falan kullanmamissin dedi alerji damlasini kullanmadan once bi alerji doktoruna danismani ve damlayi kullanmadan alerji doktoruna goturmeni tavsiye ederim cunku onlarin tahlilleri falanda farkli zaten cocuk doktorunun yaptigi testlerde neye alerjisi oldugu anlasilmiyomus zaten alerjisi varda denilemiyomus
Melike_ceylan_ ikievlatannesiii alerji doktoru bıtane var oda hastanede yok rahatsızlnmış nezamn gelecegı bllı degıl dedıler
Bayanironi ikievlatannesiii merhaba alerji testi kandan mı bakıldı başka türlü mü çok geçmiş olsun 🙏🏻
ikievlatannesiii Bayanironi merhaba canim sırtından yaptilar besinlerin suyuna reaksiyon gosteriyo mu diye kanda aldilar 1 sy sonra cikiyomus kandan sonuc 1 ay sonra belli okcak o sonucu bekliyoruz
mutlukalp21 ikievlatannesiii alerji testi sonuç vermez de siz alerjik besinleri tüketmeyin bence. Birde mustela kullanıyorum ben çok memnun
ikievlatannesiii mutlukalp21 alerji yapabilcek hicbisey tüketmiyorum canim kestim hepsini 1 ay sonra belli olursa kandan belli olcak insallah deriden yapilan sonuc vermiyomusta kan veriyomus
Gamzeeeeee ikievlatannesiii biodermayı verdi doktorumuz şampuan ve nemlendiricisini kullanıyoruz çok iyi geldi bende de egzama var kortizonlu ilaç kullanıyordum birgün oğlumun nemlendiricisinden sürdüm ve geçti resmen boşuna senelerce kortizonlu krem kullanmışım dedim
ozgiltrr ikievlatannesiii bizim de öyleydi 6 Aydan önce yapılan testler pek bir sonuç vermiyor maalesef . La Roche posay kullanın kesinlikle işe yarıyor