ikievlatannesiii mutlukalp21 alerji yapabilcek hicbisey tüketmiyorum canim kestim hepsini 1 ay sonra belli olursa kandan belli olcak insallah deriden yapilan sonuc vermiyomusta kan veriyomus
Harvicell ikievlatannesiii laroche posay önerdi doktorumuz çok güEl nemlendirdi ayrıca birde balmı var ikisi birlikte bayağı güzel
Ebruatktrk Benim oğlumda 40 günde başladı 5 aylık şkür geçti mustela düzenli haftada en az 3 kere sürüyorum terlemek ağız suyu yünlü şeyler yapabilir dedi doktor evousten ve hametan krem verdi eşit miktarda karıştırıp sürdüm 2 güne geçti sonrasında şampuanı yağı kremi hep atomik olarak değiştirdik
mevasmommy Dilosmom tüm vücutta var benim bebeğimdede, besin alerjisinden şüpheleniyorum ama ek gıdada bi gün kızarıklığı oluyo bi gün olmuyo verdiğim şeyle ayırt edemiyorum size nasıl teşhis konuldu, besin alerjisi de mi var dendi
Dilosmom mevasmommy mevasmommy kakasında da mukus vardı oşekilde testler negatif çıkmadına rağmen diyet yaptık
GramPozitifBakteri Melike_ceylan_ Belli olmuyor ki.Kızımın yüzünde 2.5 aylıkken falan çıktı.Mustela ve hipokort krem kullandık geçti.Şimdi 18 aylık alerjiden dolayı tekrar egzama oldu.Krem değiştirdik yine.Alerji olması şart değil ama cildi kuruysa bol nemlendir,kıyafetleri terletmesin polarlı şeylerle temas etmesin.Doktor görmedi mi hiç
Melike_ceylan_ GramPozitifBakteri gördü zaten kalın Polar hıc gıydırme dedı banada doktor gunduzleri hep zıbınla gezıyo mustela krem surıyorum nemlendirici karnına o poposuna surdugum pişik kremi var mavi Bulgaristan kremi tek o faydedıyo pişiğine karnıda sıvılce gbydı o kremi surdum gectı
GramPozitifBakteri Melike_ceylan_ Bende poposuna o mavi kremi kullanıyorum kızarıklık olduğunda.Baya etkili valla.Kaç aylık bebeğin bi sebep söylemedi mi doktor
GramPozitifBakteri Metelif Görsel hiç atmadım denemem lazım ama zdrave yazarsanız çıkar mavi bi krem bulgar kremi veya macır kremi olarakta biliniyor
Melike_ceylan_ GramPozitifBakteri GramPozitifBakteri aynn öle Bn bıoderma atoderm crem de var faydeetmıyo o ama mustelada var
Melike_ceylan_ GramPozitifBakteri ben ilk mustela nemlendirici suuryprum karnına hertarfına sonra o Bulgar kremini surıyorum karnına sıvılce gbı oyuzdn mesela dun akşam oglumun sacını kestik durmadı Bıraz agladı sıkıldı karnı sıvılce gbı oldu ondan once yoktu sinirdenmi oluyo acaba anneler.
Bsrenfl ikievlatannesiii ben mustela kullanıyordum doktorum önermedi bioderma atoderm krem ile nemlendiriyorum faydasını gördüm. Tabi öncesinde bir haftalık kortizonlu kremle tedavi uyguladık sonrasında bioderma ya geçtik tavsiye ederm
GramPozitifBakteri Melike_ceylan_ Bulgar kremini sadece poposuna sürüyorum onun dışında vücuduna pek kullanmadım.sinirden sivilce olur mu bilemedim ama traş makinesini baba da kullanıyorsa belki tenle alakalı bi durum vardır.Eşim kızımı öptüğüne yanakları hafif kabarır mesela