ikievlatannesiii kızlar bebegim 35 gunluk daha alerji testinden tam sonuc alamadik sonuclar tam cikmadi atopik dermatit dedi doktor yuzu dolu cocugumun ve cok huzursuz cok agliyo yuzunun gecmesi icin rahatlaması icin ne kullandiniz önereceginiz bi krem var mı
Ozgeruya ikievlatannesiii mustela stelatopia kullanıyoruz biz kızarınca hemen sürüyorum geciyor memnunum
sevimeyuboglu61 ikievlatannesiii doktor bana mustela stelatopia serisini önerdi henüz denemedim gelince deneyeceğim size de yazarım. Yanlız benim oğlum huzursux değil sadece cildi çok kuru hemen kızarık isirik tarzı dökebiliyor
Benanneyimanne ikievlatannesiii bioderma atoderm bauma krem çok ıyı gectı sabah aksam kullanıyoruz sımdı şampuanınıda aldım çok begenılıyor cok ıyı gelıyormuş trendyol yorumlarına baksbıkırsın canım
KubrAyhanYigit Şampuan ve bebek yağı mustela kullanıyorum. Kıyafetlerini duru granül ile yıkayıp ekstra durulama yapıyorum. Cildi için genelde yüzüne sürüyorum coresatin kullanıyorum. Tüylü kıyafet battaniye örtmüyorum
Dilosmom Bioderma atoderm kesinlikle. Çok ciddi boyutta cilt problemi yaşadık hastanede ytışa kadar gitti bu krem efsane
ikievlatannesiii Dilosmom yaaa suan bana cok buyuk umut oldun canim nekadar surede gecti cocugum cok rahatsiz oluyo kasiniyo heralde surekli agliyo cok huzursuz
Zeytin_cekirdegi ikievlatannesiii bioderma insetive baum harika yumuşacık yapıo ve kızaeıklığı söndürüyo bayağı dğzenli kullnmda
Minikum ikievlatannesiii 2,5 aylıkken olmuştu göz kapaklarına kadar vurmuştu kaşınmaştan kıvranıyordu yavrum mustela stelatopia şampuan ve kremini kullandık hala devam ona ve hızla geçiren hipokort kremdi kortizonlu bir krem bize doktorumuz vermişti bir kaç güne geçirdi çok şükür tekrarlamadı bir daha
ikievlatannesiii Minikum bizimkide cok kasiniyor sanirim surekli agliyo cok huzursuz napacagimi sasirmis durumdayim
RuzgarMommys Bioderma atoderm baume kullandım ben 6 ay her gün sürdüm egzamaya kuruluğa çok iyi geliyor geçti bizim bitti çok giydirme bide nolur çocuk terlemesin terleyince daha kötü oluyorlar :/
GramPozitifBakteri ikievlatannesiii 2-3 aylık civarı yüzünde olduğunda mustela kullandım iyidi.Şuan alerjiden dolayı tekrar oldu daha da hassas hale gelince doktor bioderma atoderm önerdi ona başladım.Kendime bile sürüyorum çok iyimiş
ikievlatannesiii GramPozitifBakteri iyilesme oldu mu canım bizede 3 krem ismi verdi hangisini istiyosan onu al dedi onlardan biride bioderma atoderm bende bunu almayi dusunuyorum bizimkide alerjiden dolayı
Ozbek42 ikievlatannesiii ben kızarmaya başladıgını fark ettiğimde götürdüm doktora alnında görmüştüm mustela verdi ilerlemeden geçti cok şükür şmdi her banyodan sonra sürüyorum
GramPozitifBakteri ikievlatannesiii Evet canım baya faydasını gördüm.Hem cildi kuru hem alerji derken kabuk kabuk olmuştu toparladı baya vücudu
Zeyna_ ikievlatannesiii sadwce yüzüyse iyi bzide komple vucuddu kullanmadgm krem kalmadı. En iyisi bioderma geldi derken 1 hafta sonra oda etki etmemeyr başladı. Sonra doktorumuz bir karışım krem verdi sürdüğüm an bitti gitti. Şaka gibiydi ama icerigini bilmiyorum