Senemmm11 DamlaDorukhan umarım tekrar yükselir ya biriside 11ine kadar düşecek 11inde patlama yaşayacak demis bilmiyorum ya kafam karıştı iyice elimizde patlamasında 😂😂
PortakalliKahve 1prens1prensesannesii cüzdan kısmında hot ve diğer coinlerin ismi var. Karşılığında ne yazıyor ? Yatırdığınız miktar 50 tl ise karşılığında 52 tl yazıyor ise 2 tl kâr etmişsiniz. (Komisyon ücreti dışında örnek veriyorum)
Merve_gcl PortakalliKahve meraba eşim binancetr den hesap açacak ama hala kimlik onayı gelmedi dün akşamdan beri niye acaba
Blttt PortakalliKahve para nasıl atıcam ya yardımcı olur musunuz paparamda para var binance de ödeme yöntemi ekle diyorum doğrulamada mail adresimi onaylamıyor
Esmakyt PortakalliKahve nasil oluyor yani pra yatrdiginda pran katlandiginda bu prayi cekebliyormsnz yani kumar gibi bsymi anliyamadm tam vlla
PortakalliKahve Esmakyt para çevirme olarak düşünebilirsniz. Coin alıyorsunuz ve coin fiyatı arttıkça paranız da artıyor.
PortakalliKahve Blttt sık sık kontrol edin, bir şey diyemeyeceğim çünkü benim hemen onaylanmıştı 🤷🏻♀️
Senemmm11 Kerem1020- valla bende giderim. Şu hayatta ilk defa böyle bir işe kalkıştım Allahim yüzümüzü kara çıkarmasın 🤲🤲🤲
Senemmm11 DamlaDorukhan ayy sus sus 🤦♀️ suanda ikisinden de 30ar tl zarardayim. İşin kötü tarafı şu ki btt ile holonun sahibi aynı kisilermis. Ne olursa ikisine birden olur diye tahmin ediyorum. Bu bilgiyi parayı yatirdiktan sonra öğrenmem kötü oldu 😂😂
Senemmm11 Zeynepela13 bende holo ve bttye 500er attim chz dusukken aldiysan kâr ettirir ama suanda yüksek yüksekten alma hiçbir zaman