1prens1prensesannesii Kbralp ya bende 25 yatırdım öğrenmek için binance trye😂😂 ama nasıl nereden kar ettiğimi nasıl görecem birisi aydınlatsın beniiiiiii😂😂
Senemmm11 bsrt evet ya birden düşüyor biden artıyor şaşırdım kaldım ama artacakmış oyle diyorlar insallah artar yoksa yanarım 😂
Senemmm11 Yamacimm bende bugün 500 500 ikisine de bastım ama youtube da yorumlastigim birisi yarın sabaha 400 lira zarar edersin dedi ben şok🤯
1prens1prensesannesii PortakalliKahve neresinde yazıyor işte. Mesela 0.000006654 gibi şeyler yazıyor bu mu
Yamacimm Senemmm11 offf ben eşimi zor ikna ettim 75 tl 75 tl yatırdım ikisine şuan 2 tl zarardayım 😂😂😂 umarım sabaha param sıfırlanmaz
bsrt Senemmm11 benimde 330 TL görünüyor şuanda 300 yaptirmistin😁😁 inşallah artar gece bakıyorum bazen kıza süt vermeye kalktığımda çok yukselmiyor yime
PortakalliKahve 1prens1prensesannesii cüzdan kısmında hot ve diğer coinlerin ismi var. Karşılığında ne yazıyor ? Yatırdığınız miktar 50 tl ise karşılığında 52 tl yazıyor ise 2 tl kâr etmişsiniz. (Komisyon ücreti dışında örnek veriyorum)