Bsrultrk Nesrincente ne yazik ki günlük 15 gram kadar almış :/ bir süre esin alerjisş mi var diye diyer yapıp pek beslenemedm o etkiledi umarım diyeti bıraktım cünkü
Bsrultrk Nesrincente cok teşekkür ederim bı alerji durumları çok fenaymış,süt olsun diye tahşn pekmez yedim alerji yaptı kilo alamadı :/
Nesrincente Bsrultrk tahin pekmez evet sut yapıyomus bende yicem umarım alerji olmaz sımdıye kadar olmadı ıns bundan sonra da olmaz sız kac aylıksınız bu arada
Nesrincente Bsrultrk 10 gibi yatıyoruz biz 2 2bucuk gbı uyanırdı ilk suan 12bucuktada uyanıyo 3 gunddr 12bucuk 2bucuk 4bucuk olarak gıdıyo
Bsrultrk Nesrincente güne erken başlama konusunda benzerler belki ki. Cok zorlanıyorum bir 6 olsa sevinicem
Nesrincente Bsrultrk yok bız 6 oluyo sallayarak 7 yi buluyoruz sonra 1 saat oyalanıyoruz uyutuyorm geri
123- Bsrultrk başıma geldi. Meme reddi yaşıyorsunuz. En geç bir haftaya geçiyor ve genellikle her ay oluyor bu olay. Sürekli memeyi teklif etmeyin. 5 saate kadar aç kalabilirler. Uyku sersemliği sırası emzirmeye çalışın genelde etkili oluyor. Ben uykusunun arasında emzirirdim genelde alırdı.
Bsrultrk 123- ne kadar da doğru dediniz bu aralar geçti şaşkınım bende arada halen yapıyor gerçi ama azıcık huysuz bir kızımnvar 😅 5 saat mi hiç bilmiyordum en fazla 3 ü gördüm uyuduğu icin
Nesrincente Bsrultrk kıyamam Allah tan benım kı uyuyo sabahları uyku daha bı tatlı oluyo sanki ya cok zor gelıyo ama bebıste gulucukler havada ucusuyo mubarek 🙂🙂 ama en tatlı da o sabah oluyo sanki ya 🙂
Ayazimmm Bsrultrk Merhaba! Bendede öyleydi, kademe kademe emziriyordum :) biraz mayıştırıp veriyordum veya biraz ayakta gezdirp tekrar deniyordum. Ha bide yatıp emzirmeyi deneyin, o da çok işe yarıyor
Bsrultrk Ayazimmm evet en etkilisi ayakta tutturmak oldu gerçekten özellikle kırmızı balık ı söylerken 😅 yatarak beceremedim biraz denemem gerek sanırım