Blackcloud hickimse1 Bebeği küçük olan anneler, hamileler, kalp ve tansiyon rahatsızlığı olanlar yapmasın canım.
Pnnr Blackcloud Tansiyona maden suyundan dolayimi iyi gelmiyor , benim gebelikte tansiyon cikmisti hap kullaniyorum da merak ettim. Sodada tuz oladigundan mi
Blackcloud dios_gokta Bunu 15 gün kullanıp, 5 gün ara veriyorsunuz, sonra bir 15 gün daha kullanıp 15 gün ara veriyosunuz. 15 gün sonunda tekrar başa sarıyorsunuz.
Blackcloud Vanilya Doktora görünseydin keşke canım, iki ay çok uzun bir süre ve vücudun susuz kalır öyle.
Blackcloud Vanilya Muhtemelen ishal olduğun için vücut su kaybediyor aman dikkat et derim. Müsait bir zamanda da hemen doktora görün ihmale gelmez Allah korusun.
Zeynepsevgi Blackcloud emziriyor musun canım emziriyorsan uygun değil emziren anneler için ama ben uyguladım ve gerçekten faydalı 15 gün yapip 1 hafta ara veriliyor 28 kilo verdim hem diyet hem dukan icecegiyle
Blackcloud Zeynepsevgi Evet ama kizım genelde gece emiyor ve 15 aylık olacak dıkıntı yaratmadı bende çok şükür ama bebeği küçük olan anneler yapmasın, maşAllah sizede.
bgmarik Asell2608 62.4 ile başladım önceleri her gün içtim 10 gün boyunca sonra 5 gün ara verdim.Bu şekilde 2-2.5 ay geçti.Bu sabah tartıldım 55.6 yım.Daha vermek istemediğim için dukan birasını bıraktım.
Asell2608 bgmarik oo çok iyi peki ekstra bişi yaptın mı az yemek yemek gibi filan yoksa aynı devam mk ettin
bgmarik Asell2608 çok yemek yiyen biri değildim hiç bir zaman ama tatlıya aşırı düşkündüm.Şimdi sağlıklı tatlılar yapıp yiyorum.Haftada 2-3 gün spor yapıyorum.Bol su🙂
bgmarik Blackcloud tatlıyı sağlıklı hale getirdim diyelim zaten makarna pilav sevmem.Onun dışında her şeyi yedim.