ebz09 Blackcloud hahahahahahaha 😂 @Splash-Splash-Love kiz bu beni lincliyo gel sende lincle bi yanim eksik
ZynpHafsa3435 Serifege hadi yaa normalde limon da tüketiyorm hiç bilmiyordum tamam teşekkürler bilgi için 🤲🏻🌷
Blackcloud ZynpHafsa3435 İçinde yeşilçay var yeni doğum yapmışsın sütünü etkiler, kafein var içerisinde canım rica ederim.💕
Morcivert061 Blackcloud ben diyet destekli yaptığım zaman çok güzel ödem attım. 1 ayda 8 kilo falan vermiştim
Blackcloud Morcivert061 Sadece yediklerimden kısıp, spora zaman ayırmaya bakacağım inşAllah bende veririm.
Blackcloud Omus35Bebeği küçük anneler hiç kullanmasa daha iyi bu tarifi, benim bebeğim 15 aylık olacak.
Blackcloud Ademefe Bebeğin küçükse emziriyorsan kullanma canım, hamilelerde kullanamaz diye biliyorum.
hirosima Blackcloud haniiiğğğ 🍻🍺 nerde olmadı bu 😄maden su yerine bunlardan katsak hem ödem atarız hem göbek💃🏼💃🏼😂😂😂😂
Pinkmoms ebz09 kilo ve boyunuza göre günlük almanız gereken kalori miktarına göre hergün almanız gereken kaloriden daha fazlasınız yerseniz alırsınız 😂
ebz09 Pinkmoms iste alamiyorum olmuyor bunu biliyorum ama😅 metabolizma yuzunden olmuyor. Ekstra biseyler kullanmaliyim