Aryemus_3 pattisanne 4 gündür veriyorum çok zor iciriyorum dişleri siyah ediyor kaşıkla değil şırıngasıyla veriyorum bi yan etkisi yok umarım faydası olur benimde aklım almiyo o kadar kullandık sidefer faydası olmadi bide 100 tl 🙄
pattisanne Aryemus_3 Eve küçük şişeye 100 lira veriyorsun ve zerre faydası olmuyor. Bizde yan etkimidir bilmem ama bebeğim çok güzel uyurdu bu ilaca başladığımızdan beridir uykuya hasret kaldim
Aryemus_3 pattisanne ışte bizimde zerre uykusu yoktu son 1 aydır dr b12 eksikliğinden kansızlıktan olabilir dedi zaten eksikte cıktı inş iyi gelirde ilaçlar düzene girer
Rumeysa34 pattisanne bir de erkenden diş çürümesi kararması tadı gerçekten çoook kötü bilmiyorum ne olacak
Momkids Rumeysa34 ya benim oğlumun da değeri düşük ferro zinc verdi doktor içiremiyorum nasıl içiriyorsunuz siz🥴 kilomuz da düşük 😐
Nefesim2311 pattisanne ben 1 senedir kullanıyorum canım hatta benim yavrumun o inci dişleri simsiyah oldu kakasını yapamadığı zamanlar oluyordu doktor kontrolünde gün aşırı vermeye başladık ilaçları öyle yapabilirsin çok geçmiş olsun