pattisanne Merhaba sevgili anneler kızımın kan değerleri çok düşük olduğu için sidefer kullandık ama tahlil yapıldığında hiç etkisinin olmadığını öğrendik. Araştırma Hastanesi’nde ki doktor hemen Ferro sanol b şurup bir ölçek kullanmamızı söyledi. Sorum şu ki çocuğum ilaca başladığımızdan beridir çok huzursuz gece uykuları hiç yok neredeyse sürekli geceleri ağlıyor. Gündüz bir sıkıntımız yok. Ne yapmalıyım sizce? Kullananlarda da aynı şikayet varmı acaba?
zarifbirhanim pattisanne Bizede doktor onu tavsiye etti. Ama 2 haftadır bir kere bile iciremedim. Her yolu denedim olmadı. Tükürüyor. Siz nasıl iciriyorsunuz?
Aryemus_3 pattisanne Bizde sidefer kullanıyorduk gece 30 a yakın uyanma aşırı huzursuzluk iştahsızlık dr götürdüm b12 kansızlık ve d vitamini eksikliği cıktı kullanmama rağmen 3 gündür kullanıyorum hala çok huzursuz ferrozinc kullaniyorum
pattisanne Mom078 Cevabınız için çok teşekkür ederim🌺 peki bu kan ilaçları kaç yaşına kadar kullanılıyor
pattisanne zarifbirhanim Hemen onu verdikten sonra 1 yemek kaşığı portakal suyu veriyorum maksat emilimi hizlansin. Şurubu sevmediği için yatırarak iciriyorum .
Freeee__anqeL zarifbirhanim canım bebe bisküvi si ez bir yada iki tane. Ilık su ile eziyorm ii kasik bebe bisküvisi verdikten sonra kasigin bulaşığı ile arada veriyorum sonra hepsini yiyor buskivinin. Ben bu şekilde çözüm buldum şuan iyi fermix kullanıyorm bende çok kötü tadı
pattisanne Aryemus_3 Ferrozinc nasıl memnun musunuz ?? Gerçi aklım almıyor nasıl bi ilaç zerre kadar işe yaramaz ya
Musonn58 Bizde kullanıyoruz şurup seven oğlum bunu içmiyor 2 yaşında zorlada içiremiyoruz. Pöff kan değeri çok düşük çıktı
Rumeysa34 İnan 3 gündür içiriyorm çocuk resmen huy değiştirdi vermiyorum bıraktım saldım yani sidefer bende veriyorum hiç faydası olmuyor nasıl olacak bu iş anlamıyorum
pattisanne Rumeysa34 Benim de canım çok sıkılıyor napicaz ??? Sideferi boşuna kullanmışım resmen. Başka bir alternatifi yok mu acaba bu işin. Gerçi bu şurubu kullananlar çok memnun gerçekten işe yarıyor ama huzursuzluk uykusuzluk yapıyor işte.
zarifbirhanim pattisanne Kaç aylık bebeğiniz benim kızım 17 aylık. Bı ağzına siringayla zorla vermedigim kaldı. Meyvesuyu, şu, çorba, yemek herşeyde denedim hiçbir sekilde kabul etmedi hergun 15ml dedi doktor ama yok olmuyor
Rumeysa34 pattisanne bir de erkenden diş çürümesi kararması tadı gerçekten çoook kötü bilmiyorum ne olacak
Aryemus_3 pattisanne 4 gündür veriyorum çok zor iciriyorum dişleri siyah ediyor kaşıkla değil şırıngasıyla veriyorum bi yan etkisi yok umarım faydası olur benimde aklım almiyo o kadar kullandık sidefer faydası olmadi bide 100 tl 🙄
zarifbirhanim Freeee__anqeL bebek bisküvisi denememistim. Son care bide onu deneyeyim. Teşekkür ederim