Rumeysa34 İnan 3 gündür içiriyorm çocuk resmen huy değiştirdi vermiyorum bıraktım saldım yani sidefer bende veriyorum hiç faydası olmuyor nasıl olacak bu iş anlamıyorum
pattisanne Rumeysa34 Benim de canım çok sıkılıyor napicaz ??? Sideferi boşuna kullanmışım resmen. Başka bir alternatifi yok mu acaba bu işin. Gerçi bu şurubu kullananlar çok memnun gerçekten işe yarıyor ama huzursuzluk uykusuzluk yapıyor işte.
pattisanne zarifbirhanim Hemen onu verdikten sonra 1 yemek kaşığı portakal suyu veriyorum maksat emilimi hizlansin. Şurubu sevmediği için yatırarak iciriyorum .
zarifbirhanim pattisanne Kaç aylık bebeğiniz benim kızım 17 aylık. Bı ağzına siringayla zorla vermedigim kaldı. Meyvesuyu, şu, çorba, yemek herşeyde denedim hiçbir sekilde kabul etmedi hergun 15ml dedi doktor ama yok olmuyor
Rumeysa34 pattisanne bir de erkenden diş çürümesi kararması tadı gerçekten çoook kötü bilmiyorum ne olacak
pattisanne Aryemus_3 Ferrozinc nasıl memnun musunuz ?? Gerçi aklım almıyor nasıl bi ilaç zerre kadar işe yaramaz ya
Aryemus_3 pattisanne 4 gündür veriyorum çok zor iciriyorum dişleri siyah ediyor kaşıkla değil şırıngasıyla veriyorum bi yan etkisi yok umarım faydası olur benimde aklım almiyo o kadar kullandık sidefer faydası olmadi bide 100 tl 🙄
Freeee__anqeL zarifbirhanim canım bebe bisküvi si ez bir yada iki tane. Ilık su ile eziyorm ii kasik bebe bisküvisi verdikten sonra kasigin bulaşığı ile arada veriyorum sonra hepsini yiyor buskivinin. Ben bu şekilde çözüm buldum şuan iyi fermix kullanıyorm bende çok kötü tadı
zarifbirhanim Freeee__anqeL bebek bisküvisi denememistim. Son care bide onu deneyeyim. Teşekkür ederim
pattisanne Aryemus_3 Eve küçük şişeye 100 lira veriyorsun ve zerre faydası olmuyor. Bizde yan etkimidir bilmem ama bebeğim çok güzel uyurdu bu ilaca başladığımızdan beridir uykuya hasret kaldim
Aryemus_3 pattisanne ışte bizimde zerre uykusu yoktu son 1 aydır dr b12 eksikliğinden kansızlıktan olabilir dedi zaten eksikte cıktı inş iyi gelirde ilaçlar düzene girer
Momkids Rumeysa34 ya benim oğlumun da değeri düşük ferro zinc verdi doktor içiremiyorum nasıl içiriyorsunuz siz🥴 kilomuz da düşük 😐
Nefesim2311 pattisanne ben 1 senedir kullanıyorum canım hatta benim yavrumun o inci dişleri simsiyah oldu kakasını yapamadığı zamanlar oluyordu doktor kontrolünde gün aşırı vermeye başladık ilaçları öyle yapabilirsin çok geçmiş olsun