Tugbabu59 demioz win için birsey deniliyor mu baya zarardaym satsam ı bilemedm abin belki bize de satmayan der😥😥😥😥
demioz Tugbabu59 takip ettiği bi coin değil canım ama bana sorarsan zararına satma ihtiyacın yoksa bekle elbet yükselir
Tugbabu59 demioz anladm canm satmadım zaten en byk beklentim winde zaten senn gibi 100 binle bayram edesm war 😂
hberfin demioz sonuçta kimlik bilgilerini veriyoruz bi sorun olmuyormu ben çok kararsız kaldim korkuyorumda nasıl olur iyimi kötümü
minikoalam Hanımlar banada bir yardım edin :) bitezene girmek istiyorum bende düşük bir kâr ile uzun vadede denemek istiyorum. Nasıl bu aleme girilir hangi uygulama yüklenir. Nereden nasıl takip edilir ne zaman alım satım yapılır bir yardım edin çok heveslendim :)
Arastasia minikoalam binance tr indirip kimlik dogrulama sonrası cüzdandan yatırmayı tıklayıp tl secerek hesabından para aktarıyorsunuz
Tuanaosii Merhaba arkadaslar eşimin binance programındaki bakiyesini nasıl öğrenebilirim içinde nekadar parası var görmek istiyorum
demioz Nilyamom şu an cüzdanımda 2bin dolarlık atlas var gate i o üzerinden işlem yapıyorum güvendiğim bi coin onun dışında ben de bu aralar ne alacağımı bilemiyorum
Marinedeniz tontisbebegim bnce o daha boyle gider ama uzun vadede articagni dusunuorm canim dusukten alip koymakta fayda var bence
Marinedeniz Cihaninannesiii ada halen 19 larda canim ama gelecegi parlak uzun vadeli yatirim yapabilirsin ona
nur-nr_123 demioz gate.io oynadı eşim size bişey sorcam ilk kez kullanıyoruz daha biz kyc onaylanmadı ve fon şifresini girsek bile yanlış diyor paramızı alamadık bunun sebebi hesabın onaylanmaması mı acaba yardım edermisin cnm bu konuda bilgin varmı
Hunili demioz btc❤️ Arada al sat İÇİN btt, kısa ve orta vade için neo, ont, eos’ a yatırım yaptım. Avax ın da projesi güzel zaten yerli ona da bazen el atıyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir😂🌸
demioz nur-nr_123 kimliğiniz onaylanmadan para yatırmamanız gerekirdi zaten bu şekilde yapabileceğiniz işlemler sınırlı onun dışında nüfus cüzdanınızın fotolarını net çekin ve 3.fotoda bi kağıdın üzerine gate i o kullanıcı adınızı yazıp tarih atın ve kimliği de elinizde tutup selfie çekin net olsun onaylanır üç beş saatte
demioz nur-nr_123 fon şifresi için de unuttuysanız gmail doğrulamanız varsa değiştirebilirsiniz ve son olarak google authenticatoru mutlaka etkinleştirin