Marinedeniz tontisbebegim bnce o daha boyle gider ama uzun vadede articagni dusunuorm canim dusukten alip koymakta fayda var bence
Tuba_2020 Matic son dönemlerde bayağı hareketli daha da ilerler bence asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ayazzz18 Kısa vadede ne almak gerekir acaba 😊 bende al sat yapıyorum birden çok yükselenler oluyor birden düşenler de 😁
Marinedeniz tontisbebegim hdi ya tuh keske duserken satsaydin hemen bana artik ders oldu yuksekten asla almicam illaki dusuyorlar bide hizlica artiosa eger pat diye de geri dusuyor daha fazla yukselcek diye beklememek lazimmis bunu ogrendm “/
Cihaninannesiii Marinedeniz kardeşim projesine bakdı Sağlam diyor irelde iyi artım yapacak diyor artık bilmem 80 doları yatırdım gözden çıkardım🤦
ezgmsl Cihaninannesiii 🤷♀️ 7 yıldır piyasadayım bebekten önce aktif işlem yaptığım için inanın bilmiyorum. Bebekten sonra takip edemediğim için uzun vadeli yatırımlara döndüm işte.
demioz nur-nr_123 kimliğiniz onaylanmadan para yatırmamanız gerekirdi zaten bu şekilde yapabileceğiniz işlemler sınırlı onun dışında nüfus cüzdanınızın fotolarını net çekin ve 3.fotoda bi kağıdın üzerine gate i o kullanıcı adınızı yazıp tarih atın ve kimliği de elinizde tutup selfie çekin net olsun onaylanır üç beş saatte
demioz nur-nr_123 fon şifresi için de unuttuysanız gmail doğrulamanız varsa değiştirebilirsiniz ve son olarak google authenticatoru mutlaka etkinleştirin
demioz nur-nr_123 uygulamayı indirdiyseniz “+” sembolüne tıklayın ve gate i odaki anahtarı oraya kopyalayın
Mrymalya nur-nr_123 bence Google authenciyshour u hiç etkinleştirmeyin onun şifresini unuttugunuzda cok büyük sıkıntı yasayanlar var ben etkinleştirmedim para yatırma çekmese bi sıkıntı yasamadım su ana kadar
MelissaYurtsever demioz şimdi girersek çıkamayız çoooook uzun bir konu😀 ve hassas noktamız😎 eşim saatlerini günlerini aylarını veriyor ve çok başarılı ilerliyor maşallah ayrıntılı bilene anlayana çok kârlı ama bilmeyenler yatırıp bekleyebilir