Milasmom demioz bende win, xrp, xlm , dent, bittorent ve cok az hot var. Biraz fun, gto ve trx alayim diyorum ne dersiniz.
demioz Milasmom trx popüler diğerlerini bilmiyorum açıkçası. xlm öneriyorlar bu aralar ben de alıp almamakta kararsızım
Yingyang demioz ayrı hesap açmadım ama binance hesabı üzerinden açtım onuda bide burda birisi demişti ordan ona para aktarıyorum dolar olarak falan diye akılda öyle kalmış o yüzden açtım elime yüzüme bulastiracam yakında🤭
demioz Yingyang papara yüklemen lazım ordan hesap açıyorsun binanceye para aktarıyorsun veya binancedeki paranı çekiyorsum. diğer bankalar %1,5 komisyon alırken papara %1 alıyor
Milasmom demioz xlm yi abim önerdi dün gece aldım, kendisi bu isten baya iyi bi miktar kazandigi icin ona guveniyorun😁
Yingyang demioz ozaman ben şöyle yapayım diğer hesap onaylanonca onu kapatayım sadece binance kullanayım sağolun uyarı için
demioz Sariye66 aman ha gaza gelip iş yapma ben en dip fiyattan almıştım şu an çok yüksek risk almadım ben
Akcm Nasıl kullanıldığını sormuştum silinmiş nasıl olduysa anlamadım biraz bilgi verir misiniz nasıl kullanılıyor ne zmn para yatırılmalı fln nasıl takip edilmeli