okkeseymen31 Tosbikannesi22 bende öyle kuzum almadi inşallah emziririm bur sıkıntı olmaz iki meleğim içinde
Mehtapikra okkeseymen31 canım benim de bir kızım 1buçuk yaşında ve emziriyorum bugün hamile olduğumu öğrendim, üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim 😑
Yigitiminannesi okkeseymen31 7 ayliksa mama degil devam stu almalisnz kimi emzrio kimi emzirmiyor dr blie iyisini
sariKizim_akKizim Busss yorulmadın mı ikisinide emzirirken? Mesela son aylarda zaten eğilip doğrulamıyoruz nasıl yaptın ben kararsızım devam etmekte
Busss sariKizim_akKizim emzireceğim zaman yanına uzanıp emziriyordum. Böylelikle hem yorulmamış aksine uzanarak dinlenmiş oluyordum.
Beyzanur23 okkeseymen31 emzir canım hamileyken emzirilebiliyor bebek zaten sütün tadı değişince kendi bırakıyor yinede sen bebeğini doktor yada sağlık ocağına kontrole götürdüğünde sor onlar daha iyi yönlendirir seni
okkeseymen31 Beyzanur23 suanlik emzirmeye devam edicem canım doktora gidince bakalım ne diyicek ama birakmak istemiyorum açıkçası bebeğim de istemiyor 😓 o yüzden çok çok önemli birşey olmadıkça kendisi bırakana kadar birakmicamm