Tosbikannesi22 okkeseymen31 canım ben oglum 3 aylıkken hamile kaldım suan 10 bucuk aylık oglum emzırıyorum Bı sıkıntı olmadı sukur 30 haftalık gebeyım sımdıye kadar emzırdım benim oglumda ilk ogrendıgımde devam sutu aldım asla kabul etmedi veremedim aptamıl almıstım
okkeseymen31 Tosbikannesi22 bende öyle kuzum almadi inşallah emziririm bur sıkıntı olmaz iki meleğim içinde
Tosbikannesi22 Busss canım zor oluyomu benim oglum tek meme emiyor dıgerı de kesıldı emmedı gı ıcın sımdı 30 haftalık gebeyım oglum emıo ama dogunca dusunuyorum nasıl olur ınsallah dıger memeden gelir de yavrularım mahrum olmaz ikisine de yeter
okkeseymen31 Adamelis12 gönderimin altına saçma sapan yorum yapan sensin ben mi işime bakıcam üslubunu gevset biraz profiline baktım herkese sallamışsın naş işine hadi
Mehtapikra okkeseymen31 canım benim de bir kızım 1buçuk yaşında ve emziriyorum bugün hamile olduğumu öğrendim, üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim 😑
Yigitiminannesi okkeseymen31 7 ayliksa mama degil devam stu almalisnz kimi emzrio kimi emzirmiyor dr blie iyisini
sariKizim_akKizim Busss yorulmadın mı ikisinide emzirirken? Mesela son aylarda zaten eğilip doğrulamıyoruz nasıl yaptın ben kararsızım devam etmekte
Busss sariKizim_akKizim emzireceğim zaman yanına uzanıp emziriyordum. Böylelikle hem yorulmamış aksine uzanarak dinlenmiş oluyordum.
Beyzanur23 okkeseymen31 emzir canım hamileyken emzirilebiliyor bebek zaten sütün tadı değişince kendi bırakıyor yinede sen bebeğini doktor yada sağlık ocağına kontrole götürdüğünde sor onlar daha iyi yönlendirir seni
okkeseymen31 Beyzanur23 suanlik emzirmeye devam edicem canım doktora gidince bakalım ne diyicek ama birakmak istemiyorum açıkçası bebeğim de istemiyor 😓 o yüzden çok çok önemli birşey olmadıkça kendisi bırakana kadar birakmicamm