Aliye07 Anyaangie Chloe Ting ile 3 program yaptım 77 kg dan 67 e düştüm sezaryen göbeğim de bi hayli vardı ve zamanla küçüldü ama tamamen gitti diyemem ve karnımda çizgi oluştu mesele gün atlamadan ve sabırla devam etmek bence. ☺️
Prensinannesii Zeynep11 ya ben yapıyorum am yapamıyorum da devamı gelmiyor siz her hareketi yapıp sonuç aldınız mı incelme ve kilo verme oldu mu
1234___ dewamkee evet evet banyo taburelerinden ama engin olanı binip iniyorum başlarda biraz zor gelebilirim ama inanın 1 hafta yaparsanız çok daha kolay gelecektir
Ruyam_35 Anyaangie chloe ting yapıyorum 1 haftada 4.8 kilo verdim ve diyette yapıyorum benim problemim özellikle kalça ve basen de o kısımlara daha çok ağırlık veriyorum
Prensinannesii Ruyam_35 rica etsem diyetinizi ve choli tingin hangisini yaptığınızı anlatırmısınız zahmet olmazsa
Zeynep11 Prensinannesii düzenli yapmanız lazım 2 hafta boyunca. Sadece karın egzersizi yaptım çok güzel etkisini gördüm ama sadece o bölgeyle ilgili çalıştığım için kilo vermedim
Ruyam_35 Prensinannesii diyetten kastım sağlıklı beslenme ve porsiyonları küçültme oldu ve başarılı oldum 2 week challenge 2020 planı yapıorum benim özellikle kalça ve basenlerim problemli ağırlı ona veriyorum hemen pes etmemek lazım bide
actuallydevilsinside Anyaangie ben 2 aya yakın chloe ting yapıyorum ve yanlarım inanılmaz gitti kollarım bacaklarım kaslandı ve popom sıkılaştı ilk önce 2021 tüm vücutla başladım 1 ay onu yaptım daha sonra 2021 yaz challange geçtim yani çok memnunum chloe tingden.