Cevriye_Hanim Cramel kararsız kaldım holo kesin ama ikinci seçenek olarak ne olabilir ciddi anlamda kazandıracak bir şey olması lazım ufak bir hayalim var onu gerçekleştireyim yeter başka istemiyorum aslında
Sldmrt Cevriye_Hanim canım ciddi anlamda kazanman için biraz yüksek bir miktar atman lazım. Düşük altcoinler bi anda 2x olabiliyo ama 200 liranın iki ye katlanması bişi ifade etmesede 10 bin liranın katlanması çok şey ifade eder öyle düşün
Sldmrt Sumeyra87 canım ben binance kullanıyorum diğerlerini bilmiyorum binance ta cüzdan aimgesine tıklayınca rn üstte aldığın coinin değeri karşısında yazıyor. Aldığında atıyorum 24 dolarsa oraya bakıp çıkmış mı inmiş mi görüyorsyn. Değrr sürekli değişiyor
Caydanlik İyi akşamlar bende küçük deneme yapmak istiyorum ama neye göre alıcam ben bu coini. Örneğin paripu indirdim holo alıcam ama % delik değere göremi alıcam yoksa değerin üzerinde 0.1234 gibi bı rakam var onlara göremi ?
Sldmrt Caydanlik paribufan işlem yapma. Sürekki kilitleniyor uygulama sürekli hata veriyor. İnsanları dolandırıyorlar
Kayraaaa Caydanlik üstündeki rakam 0.223 yazandan alıyorsunuz alttaki.% yazan bölüm 24 saat önceki fiyatından %kaç oranında arttığının göstergesidir