TazecikAnne22 Sldmrt Bitcoin bilmiyorum ama biz infoyatırım kullanıyoruz hisseler aynıysa bir bilgi almak isterim ☺ 4bin tl paramız vardı onuda kaybettik 1500 kaldı tekrar çoğaltmak istiyorum hiç yoktan 5 6bin olsa oturduğum yerden taşınabilirim 🤦♀
Birceninannesi Sldmrt dün btt aldım ben de geç kaldığımı zannediyodum ama bügun gayet güzel yükseliyo. Btc düşmesine rağmen btt ve holo iyi direniyo. Btt ve holo sepet yaptım nisan ortasında ciddi bir yükseliş ve haziran başı gbi de pump bekleniyo tabiki bunlar sadece öngörü ytd
Utopikogretmen Bittorrent almıştım yükseliyor,birde dogecoin aldık şuan için yükselişte değil ama uzun vadede düşündük,eşimin kendi hesabında ripple ve tron var.bakalim takip işi,analiz etmek gerekiyor sürekli olarak
Sldmrt Utopikogretmen btt ye gwç kaldım win uçtu gitti.dogecoinin arkasında elon musk var o yüzden güvenemiyorum yoksa bende düşünüyordum
ikizannesii01 Sldmrt 1 saatte holodan 500 TL kârla çıktım . Tekrar düşünce yine alacağım şu an bekliyorum ☺️
[silindi] Goktugmom_ çok bilgim yok ama bilen arkadaşım dente yatır dedi şuan bekliyorum 286 TL yatırdım ben