Sldmrt Caydanlik paribufan işlem yapma. Sürekki kilitleniyor uygulama sürekli hata veriyor. İnsanları dolandırıyorlar
Sldmrt Sumeyra87 canım ben binance kullanıyorum diğerlerini bilmiyorum binance ta cüzdan aimgesine tıklayınca rn üstte aldığın coinin değeri karşısında yazıyor. Aldığında atıyorum 24 dolarsa oraya bakıp çıkmış mı inmiş mi görüyorsyn. Değrr sürekli değişiyor
Minikalparslan 3 gün önce 2500 holoya attım şuan 4250 civari yarında 15 bin atmayı düşünüyorum inşallah batmam 😬
bsr1453 Minikalparslan canım takiptemisiniz ne zaman eklemem yapılabilir aşuan yükselişe geçti aatcaktım da
Kayraaaa Caydanlik üstündeki rakam 0.223 yazandan alıyorsunuz alttaki.% yazan bölüm 24 saat önceki fiyatından %kaç oranında arttığının göstergesidir
Sumeyra87 Kayraaaa satarken kolay al sat ta sat kismi acilmiyor neden oluyor olabilir acaba bi bilginiz varmi
Minikalparslan bsr1453 bence düşmesini bekleyin bende bekliyorum yarın düşüş olursa almayı düşünüyorum şuan yüksek girilmez
alerjikbebek Sldmrt Filecoin var ama dolar olarak tl alıp dolara çevirin kar edersiniz lakin şuan yüksek ama illaki düşüyor 140 civarına gelince hemen alınmalı. Onun dışında bittorent mutlaka düşünce alınmalı ve daima gece düşüyor 23 civarında Torrent de tavsiye ederim.
Lalin Binance kullananlardan çift soyadlı olanlar var mı acaba? 😅 kimlik doğrulama seviye 1 aşamasında soyadlarımın arasında boşluk bırakamadığım için kabul etmiyor. Nasıl doğrularım ben bu kimliği?