MarlaSinger Necla61 30 yaş üstü İçin. Ben 28 yaşındyım ama erkenden başlamak gerekiyor. Bir ara +40 olanı deneyeceğim o daha etkiliymiş kırışık azaltma ve önlemede
Necla61 Zkozali ooo süper ben masaj a gitmek istiyorum ama bebeğim ı bırakacak yer yok o yuzde n maleseff😏😍
Necla61 Krm6321 pirinç maskesi nasıl yapıyorsun kuzum yine de bence süpersin kendin için gülümsemek bile yetiyor insana 🐳🌸
Krm6321 Necla61 bir yemek kaşığı pirinci bir su bardağı suda iyice haşlıyorum sonra iyice krema şekli alana kadar eziyorum kuru ciltler için o esnada bir yemek. K da süt eklenebilir buz dolabında saklıyorum hava almiycak bir kutuda. Özllikle yaşlanmaya kirışıklığa karşı çok iyi bir etkisi var
Necla61 buselidunya ohhh bende firmasının lavanta li uyku spreyi var onu sıkıyorum gerçekten rhaatlatici
Necla61 Yenianne__ güneş kremi bende almam lazım sebam3d kullanıyordum memnunum aslında ama sen hangisi kullanıyorsun 🌸
Yenianne__ Necla61 solante kullanıyorum canım hem bakım yapıyor hem Güneşten koruyor ben çok memnunum 😘Tavsiye ederim
Necla61 05ay05az20e1sra14na9di3r27 yapınca çok iyi geliyor kuzum bugün kendine sans ver🌸 kahve iç kalanını yüzüne eline sur mesela mis gibi üzerine bi nemlendirir ohh
Nasip yüzümü :: kızımın salyaları , nemlendiriyor tavsiye ederim 😁 saçlarımı ::kızımın minik elleri tüm karışıklığı çözüyor 😁 Nizami hergün bir kaç kıyafet :: Kızımın kusmukları 😁
ezogelinn Necla61 diş fırçalamak bakim değil olması gereken kişisel temizlik zaten gün aşırı duşa girdiğimde garnier üçü bir arada kullanıyorum temizleme peeling aradan çıkıyor tonik için gülsuyu sonra solante güneş kremi duştan sonra vucuduma özellikle topuklara bebek yağı saclarimada duştan sonra kuaförümden aldığım keratinli yağım var onu sürüyorum
iklim Necla61 aaaa siz günlük Bakim yapabiliyor musunuz? teknik tattık bekliyorum. yüzümü zor yıkıyorum, dişlerimi fircalayabilirsem eger şükrediyorum
Necla61 iklim canım bebeğin uykudan uyanınca sakin ve mutlu.oluyor o arada hemen kendime zaman ayırıyorum sonrasında onu mama sandalyesine alıp kahvaltı hazırlıyorum beraber yapıyoruz sonra biraz oyun kitap tekrar uyuyor bu sırada ev isleri hallediyorum derken bu şekilde bir döngü içineyiz gün içinde dışarı da çıkıyoruz hava almak için sende bebeğinin mutlu sakin bi anında.kendiini simartmalisin🌸🌸
SevdAyaz anneoldumkiben ay yok nerde annem ya da eşim olmadan duşa giremiyorum girsem de 10 dakika da çıkmam gerekiyo😂 oğlum daha 2 buçuk aylık doğallıktan yana sanırım😂😂