elif_07 SevdAyaz ben de duş almak için annem gile gidiyorum bazwn 😂 eşim bakarken de maske diş tırnak kulak falan yapıyorum kendimi şımartmış oluyorum. 🤣sonra herkese ben bugün duş aldım keyif yaptım diyorum 😅
Adalet-34 Necla61 yüzümü ve dişleri fırçalamak dışında malesefki hiç bir şey yapamıyorum saolsun kızçem buna fırsat vermiyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Irfanaybars Necla61 yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçalayabilirsem en şanslı günümdeyim demektir😁bakımlar falan şöyle dursun😀 3 aylık kolik bebişim var o eski halimden eser yok şimdi kızlar🥲🥲🥲
Duygusuz Yavrusununannesiii aynen valla sacların bile dustan dusa tarıyorum. Gazlı bebek olunca wc ye ve yemek yapıp yemeye zor vakit buluyorum
Gizemhzl Duygusuz üstelik benimki gazlıı ve prematüre, ememiyor sagım yapıyorum ve sürekli reflü nedeniyle burnundan bile durup dururken kusma riski var. Ben tırnağımı kescem diye ümit edip 5 gün geciriyorum🤭ha birdee gurbette oldugumu söylemiş miydim😳😁
Periii ecemine bende oğlum iki aylıkken covid geçirdim 4,5 ay oluyor tat ve koku bazen oluyor bazen olmuyor son günlerde daha çok koku alıyorum git gide düzeliyor inşallah sende düzelirsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
05ay05az20e1sra14na9di3r27 Necla61 bacım yüzümü yıkasam yeter diyorum🤧 öyle bi dağınıklığım yok ama nedense cilt bakımına zaman ayırmıyorum gözümde büyüttüğüm için yapamıyorum
Necla61 05ay05az20e1sra14na9di3r27 yapınca çok iyi geliyor kuzum bugün kendine sans ver🌸 kahve iç kalanını yüzüne eline sur mesela mis gibi üzerine bi nemlendirir ohh
RabisSerra Necla61 günlük bakım mı🤭 o da ne🤦🏼♀️ Eski halim olsa heryerimi kremler rimelsiz durmaz saçımla başımla uğraşır dururdum Ama artık dişimi fırçalayabilsem şükrediyorum🙄
Aryemus_3 Necla61 Hiç bakamıyorum kendime bekarken çok özenirdim oğlumdan fırsat kalmıyor şimdi olmazsa olmazım diş fırçalamam devam ediyor sadece
Nejla91 ecemine bende 4 ay önce covit oldum ve son 3 gündür koku almaya başladım 2 aylık kızım var ilk kez banyo yaptırdıktan sonra birden kokusunu aldıktan sonra inanın mutluluktan agladım ve bende psikolojik olarak çok etkilenmiştim😔bolca kahve koklayın
Zkozali Necla61 her sabah duş ile güne baslarim saclarim baya uzun benim sac kopugu ile sekil veririm cildimi dus sonrasi lancome Temizleme suyu ile Temizliyorum sonrasında gunduz bakim serumlarim var onlari uygularım nemlendiririm bu sekilde haftada 1 kez de mutlaka uzman yardımıyla cilfime buhar uygularım
Necla61 Zkozali ooo süper ben masaj a gitmek istiyorum ama bebeğim ı bırakacak yer yok o yuzde n maleseff😏😍
Bircicekkiz Zkozali yanlış anlama canm bebek ve ev işlerini nasıl yetiştiriyosun banada tavsiye vermiş olursun😌
Haleediz01 160119 Necla61 aynısından bende aldım kokusu çok güzel yiyesim geliyor bazen ve etkiside harika saçlarım yumuşacık ve mis gibi kokuyor
Emiryigit ecemine Ya bende aynıyım bir ay olcak nerdeyse kokusunu alamadan buyuyo zaman geciyo diye üzülüyorum😐