Necla61 Cansuk ya bende sabah kalkınca.muflaka pijama çıkacak tayt hastası oldum bazen de sıklık olsun diye kot giyiyorum artık mecbur evlerde olunca😁
Simiyy Necla61 peeling her duşta kullanılmaz zaten haftada 1 kullanman gerekiyor o yüzden çabuk bitmiyor. İki ay oldu ben alalı daha hala dolu
Yavrusununannesiii Necla61 duş almaya vakti zor buluyorum bide bakım mı 🥲 taze anneyim ve çok zor çok 🤭😁😁😁😄
Duygusuz Yavrusununannesiii aynen valla sacların bile dustan dusa tarıyorum. Gazlı bebek olunca wc ye ve yemek yapıp yemeye zor vakit buluyorum
MelikeKrnz Yavrusununannesiii aynen bende öyleyim gerçekten tuwalete gitmeye zamanım olmuyor bazen 🙁😂🙁😂🙁😂
SevdAyaz 2 buçuk aylık oğlum var yüzümü yıkayıp dişimi zor fırçalıyorum bu ara😂 eşim evdeyse haftalık kil maskesi ve nemlendirici krem. Bir de anneme gidersem kardeşimle maske fln yaparız.. onun dışında durmak bilmeyen çocuğum var yemek bile yapmıyorum çoğu zaman🤷♀️😂
elif_07 SevdAyaz ben de duş almak için annem gile gidiyorum bazwn 😂 eşim bakarken de maske diş tırnak kulak falan yapıyorum kendimi şımartmış oluyorum. 🤣sonra herkese ben bugün duş aldım keyif yaptım diyorum 😅
Kuzum2122 Bu aralar zayıflama derdine düştüğüm için kendimle baya ilgileniyorum.sabah sade kahve ardından pirinç maskesi spor yeşil çay ardından gece tekrar maske çatlaklar için hindistan cevizi yağı.tabi günlük duş saç vs ayrı 😀kendimi sevmeye başladım tekrar
Ocakannesii Kuzum2122 Merhaba ne gibi sporlar yapıyorsunuz evde beslenmeniz nasıl bende başladım spora evde diyet falan üç haftadır kendimi çok mutlu hissediyorum enerjim yerine geldi kendimi salmak istemiyorum hiç evin içine hapsolduk zaten☹️
buselidunya Necla61 yüz yıkama, diş fırçalama, saç baş düzeltme, el yüz kremlemece, dudağa bi kalem sürme, güzel kokular sürme veee en son yastığa lavanta yağı damlatıp miss gibi uyumaaaa 🤍😴🥳
Necla61 buselidunya ohhh bende firmasının lavanta li uyku spreyi var onu sıkıyorum gerçekten rhaatlatici
GizmofizmoE Gorkeminannesiii biz de mi bir acayipmiş var acaba ,ben hiç vakit bulamıyorum ben bunları yapsam oğlum çöp kutusuna mı girer,wcye el mi sokar,tvye oyuncak mı atar bilemiyorum.14 aylık bir dakka durmuyor 😹
Gorkeminannesiii YavruKurdum nickin cok hosuma gitti eski ulkuculerden olaraktan bilmiyorum ya samimi geliyorsun 😇😍
Krm6321 Ben onları hepsini keşke yapabilsem doğum öncesi her şeyime bakardim. Şimdi en önemli etkenlerden herkesinde yaptığı dış fırçalamak haftada bir pirinç maske her akşam elma sirkesi ile tonik bide ellere krem hepsi bu bazen elleri unuttugum oluyorda yalan yok
Necla61 Krm6321 pirinç maskesi nasıl yapıyorsun kuzum yine de bence süpersin kendin için gülümsemek bile yetiyor insana 🐳🌸