Prens3456 Nermur inanın bilmiyorum prematüre bebekler de şaşılık olabiliyor benim oğlum da yok ama göz doktoru değerlendirir mutalaka söyleyin
Nermur Rihle evet götürdük rop muayenesinde birşey çıkmadı iki haftadır yapmaya başladı kontrolde tekrar sorarım doktora artık
Ultraslan40 Nermur karın guruldamadık gazdan oluyor. Bebeğiniz ciddi gaz sancısı çekiyor olabilir her memeden çıkarttığında gazını çıkartmanızı öneririm
Nermur Ultraslan40 gazını çıkartıyoruz bu farklı bir guruldama ne zaman midesine süt gitse guruldayarak emiyor yada içiyor
Mom0988 _yaseminturann Aslında 18 aya kadar yurumemesi normal canım hiç telaş yapma daha zamanı var 🙂🙂 Sahranin kuvez arkadaşı 32 haftalık doğdu mesela o daha 1 ay önce yürümeye başladı sahra’dan 1 hafta önce doğmuş.
Fatmaimarusta Prens3456 35+2 2240 gram doğdu oğlum. Biranda alınmak zorunda oldu bende gebelik tansiyonu çıktı. 7 gün küvezde kaldı solunum sıkıntısı vardı şimdi 1 yaşında çok şükür emekliyor kendi tutunup kalkıyor sıralıyor merakla bekliyorum yürümesini 😂
Meflug Prens3456 26 haftalık doğdu oğlum şu an kronolojik 8 ay düzeltilmiş 5 aylık. Henüz emekleme falan yok ama çabası var. Fizyoterapiste gidiyoruz 2 aydır her ay gideceğiz egzersiz veriyor onları yapıyoruz hem oğluma da oyun oluyor 🥰
mucize_annesi Ebrarayla1 bizim 4 dişimiz çıktı. 5 ve 6 da 1 2 haftaya çıkar. Kro 12 düz 9 aylık. Ama diş olayı genetik diye biliyorum. Bebeğin gelişimi ile ilgili değil