Gmze01 Buglemefsamom 20 günlük bebegim var ona yetişebiliyorum sadece bide hazırlık yapsam bennn pertttt😂
F-Betul Buglemefsamom Daha yapmadık ama sarma saracağız, kapalı lahmacun yapacağız, sigara böreği yapacağız, kuru baklagil haşlayacağız, köfte Et kavurma kavrulmuş kıyma kavrulmuş tavuk sotelik. Bunlardan az az yapacağız.
SaremAselim_0817 Buglemefsamom allahıma binlercekez şükürler olsun kızım şuan sakin 18 günlüğüz emiyo uyuyo sadece büyük kızım çok zorluyo bazen onun dışında zaman çok çabuk ve güzel geçiyo😊🤩
birkizannesi_ Buglemefsamom kuru fasülye haşladım,yaprak ve lahana sardım,pizza yaptım,patates dilimledim,içli köfte yaptım. Bunlrı bebeğim duruyorken hazırladım aksi mümkün değil zaten 🥴
BuketBudak Buglemefsamom sadece sigara böreği sarıcam. Sahurda iyi oluyor. Zaten biz sahurda kahvaltılık yiyoruz. İftar içinde hiçbişey yapmadım.
Buglemefsamom BuketBudak aynen bizde kahvaltı türü şeyler yiyoruz bende sigara böreği poğaça börek yapıcam inşallah 😬
mom1236 Buglemefsamom valla hiç birşey yapmadım ki, çocuktan fırsat bulup iki dk oturursam şükür ediyorum 😅
minikbirbal Buglemefsamom ya bende istiyorum buzluğa börek falan koymayı. Ama koku olur mı tedirginim
Ecreee Buglemefsamom Vlla ben sadace içli köfte yaptım..derin dondurucum yok.buzlugum küçük,şunu sormak istiyorum buzluk ile derin dondurucu arasında lezzet farklılığı varmı? Geçen gün yeşil fasulsem vardı onu yemek yaptım buzluk kokusu tadinda oldu begenmedim..o yüzden buzluğa hiç bişey koymak istemiyorum..derin dondurucu çok dondurmuyor galiba ondan mi bilemedim..kullanan anneler bilgi verirse sevinirim..nasip olursa kendime derin dondurucu alicam insAllah ozmn istediğim herşeyi daha rahat alıp koyucam😁
Buglemefsamom Ecreee kaynanamda var evet bencede sadece fasulye fark ediyor tat olarak ben buzluktan çıkarıp yaptım dediğin gibi tat geliyor ama kaynanam derin dondurucudan yaptı Harika ağız tatlarımız birmiş herkese göre değişir bu tabi😁