ayazasaf Buglemefsamom sarma sardım biber doldurdum karnıyarıklık, musakkalık, islim kebaplık patlıcan kızarttım. Nohut fasulye barbunya haşlayıp kaldırdım şimdilik. Kıyma kavurması ve köfte hazırlıycam bide
Buglemefsamom Ikizzannesi20 olsun bu senede böyle olsun 😁 ikizlerle zor gerçekten rabbim kolaylık versin 🌸😇
bebekzeynep Buglemefsamom kayseri açması yaptm hazr yufkadan börek yaptm mantı ve sarma vardı zaten bide katmer ve tahinli yapacağım diğer haftasonu
Gmze01 Buglemefsamom 20 günlük bebegim var ona yetişebiliyorum sadece bide hazırlık yapsam bennn pertttt😂
F-Betul Buglemefsamom Daha yapmadık ama sarma saracağız, kapalı lahmacun yapacağız, sigara böreği yapacağız, kuru baklagil haşlayacağız, köfte Et kavurma kavrulmuş kıyma kavrulmuş tavuk sotelik. Bunlardan az az yapacağız.
SaremAselim_0817 Buglemefsamom allahıma binlercekez şükürler olsun kızım şuan sakin 18 günlüğüz emiyo uyuyo sadece büyük kızım çok zorluyo bazen onun dışında zaman çok çabuk ve güzel geçiyo😊🤩
birkizannesi_ Buglemefsamom kuru fasülye haşladım,yaprak ve lahana sardım,pizza yaptım,patates dilimledim,içli köfte yaptım. Bunlrı bebeğim duruyorken hazırladım aksi mümkün değil zaten 🥴