TueYlmazKl Sanırım hamilelikte en ideal kilo 10 kilo zaten doğumsa rahat 5 kilo gidiyor 5 de kendin verirsen tamam bunu Doğumdan sonra anlamak biraz kötü tabi 😒
Melikeyigitemre TueYlmazKl ayy cok zor bir durum bendede oyleydi benim kilolarda kalça ve basene gitmis pantolonlarim gelmiyordu simdi 3 ayligz cok sukur kiyafetlerim geliyor ya baya zayifladim .😊
Gfrn TueYlmazKl merak etme 2.ay yorucu oluyor :)yardımcı olur zayıflamana ben gündüzleri yemek yiyemedim su içemedim
Can TueYlmazKl sadece pantolonlar oluyor alt taraftan kilo vermişim üstler olmuyor göğüslerden dolayi😃😃😃
Annesinin1tanesi TueYlmazKl uzakta yaşadığm için vd bu kadar hızlı kilo vereceğmi bilmedğm için hiçbr kıyaftmi getrmedm sezaryen den 3 gün snra eski kiloma geri döndüm Ama Allahtan annemde pantoln bırakmışm ve içine rahatlkla girebiliyorum 🤗 ne göbek kaldı ne bişe 🤗
MTkutay ZeynepAdam 63 kiloyla hamile kaldım 77 yle doğuma girdim doğumdan 3 hafta sonra yine 63 oldum ama bende kilolu hamile kalanlardanim 5 kilo versem çok iyi olacak ama veremiyorum çünkü çok acikiyorum 😕
msraaa09 TueYlmazKl pantolanrımın hiç biri olmuyo hanilelikten önceki çok bol gelen pantolonum anca oldu 😭😭😭