Anne112 TueYlmazKl 26 gün erken☺️ Biz 3 aylık olduk 75 ile doğum yaptım, şuan 55 kgyum eski kıyafetlerime giriyprum🤗
OlgaArslan TueYlmazKl ben o hayale kavuşamadım kıyafetler öylece duruyo yeni 2 pantolon almak zorunda kaldım 😔 malum 54 le hamile kalıp 82 yle doğuma girmek sonra da onca kiloyu vermek hiç kolay olmuyo 😏
Aydiles TueYlmazKl 11 kilo aldım hamilelikte, doğum yaptım 5.günde eski kıyafetlerimi giymeye başladım😍 doğumhanede bile herkes aferin annesi kendine değil bebeğine kilo aldırmışsın demişti doğum bitince 😍😍
Elifim Ozgezafer vallahi ya yaşlı kadın göbeği gibi diyo dalga geciyo kocan beğenmezse napcan diyo bende başkasını bulur napim dedim sinirden. Sonra bebegime mevlid dusunuyom bende bana mevlidde gelinliğini giy diyo 48 kiloydum şimdi 62 olmucagni biliyo ya dalga geciyo benle
Asrinbaby TueYlmazKl bende 28 gün oldu doğum yapalı göbek yok ama eski kotlarım 34 beden olduğu için 😂 girmiyo bana uğraşmıyorum da napcam bilmiyorum benim göbek gitti popo kaldı o da nasil gidecek bakalim.
Gfrn TueYlmazKl eski pantolonlar bol geliyor :( toplam 10 kg aldım hamilelikte sıfır göbekle çıktım sezaryandan bebek 2750 doğdu nereye gitti kalan kilolar anlamadım ama günden güne kuruyorum ipe döndüm :(
FulYasin TueYlmazKl Demek ki kiloyu bacakların almış canım , verirsin bacak en kolayı çok takma kafana 👍🏻☺️
CansuAlmila Bende normal dogum yaptım hatta 53 gün oldu dogum öncesi kiloma ulasmama 3 kilo kaldı ama basenlerden hicbisey olmuyo eski kıyafetlerimi giyemiyorum basenlerden nasıl kilo verebiliriz acaba
renkliruya TueYlmazKl olmuyor olmuyor.. Bugün elbise alayım diye çıktım 46 beden aldım.. Nasıl vereceğim bu kiloyu bilmiyorum.. 😢 bide boyum kısa topalak oldum.. 😢
Ozgezafer Elifim takma tatlım ya bebişlerimiz için bunlar hep bende elbiselerme giremeyince ağlıyorum arada ama kızım bana gülünce herşeyi unutuyorum kocam beğensikten sonra çokta tın siyorum napıyım yavaş yavaş gider kilolar bianda eski halimize dönemeyizki
Elifim Ozgezafer yok yani hani bu doğumundan hemen sonra eski kilomuza döndük diyenler nasıl oluyo anlamiyorum
Sevda TueYlmazKl benimde 1 ay oldu yuksek belli pantolonun belini kapatıyorum ama nerde eski düz göbek orda toplu bi göbek duruyo bende sinirlenip giymiyorum 😐hamileyken giydiklerimi giyiyorum hala
Rabia88 TueYlmazKl 40 haftada toplam 9 kg aldım doğum sonrası 5. Gün yalnızca 2 kg kalmıştı 5. Günden beri eski kiyafetlerime giriyorum girmesede sorun yapmazdım çok şükür ki bebeğim var 💕