renkliruya TueYlmazKl olmuyor olmuyor.. Bugün elbise alayım diye çıktım 46 beden aldım.. Nasıl vereceğim bu kiloyu bilmiyorum.. 😢 bide boyum kısa topalak oldum.. 😢
Elifim Ozgezafer vallahi ya yaşlı kadın göbeği gibi diyo dalga geciyo kocan beğenmezse napcan diyo bende başkasını bulur napim dedim sinirden. Sonra bebegime mevlid dusunuyom bende bana mevlidde gelinliğini giy diyo 48 kiloydum şimdi 62 olmucagni biliyo ya dalga geciyo benle
Ozgezafer Elifim takma tatlım ya bebişlerimiz için bunlar hep bende elbiselerme giremeyince ağlıyorum arada ama kızım bana gülünce herşeyi unutuyorum kocam beğensikten sonra çokta tın siyorum napıyım yavaş yavaş gider kilolar bianda eski halimize dönemeyizki
FulYasin TueYlmazKl Demek ki kiloyu bacakların almış canım , verirsin bacak en kolayı çok takma kafana 👍🏻☺️
Elifim Ozgezafer yok yani hani bu doğumundan hemen sonra eski kilomuza döndük diyenler nasıl oluyo anlamiyorum
Sevda TueYlmazKl benimde 1 ay oldu yuksek belli pantolonun belini kapatıyorum ama nerde eski düz göbek orda toplu bi göbek duruyo bende sinirlenip giymiyorum 😐hamileyken giydiklerimi giyiyorum hala
Rabia88 TueYlmazKl 40 haftada toplam 9 kg aldım doğum sonrası 5. Gün yalnızca 2 kg kalmıştı 5. Günden beri eski kiyafetlerime giriyorum girmesede sorun yapmazdım çok şükür ki bebeğim var 💕
TueYlmazKl Sanırım hamilelikte en ideal kilo 10 kilo zaten doğumsa rahat 5 kilo gidiyor 5 de kendin verirsen tamam bunu Doğumdan sonra anlamak biraz kötü tabi 😒
Melikeyigitemre TueYlmazKl ayy cok zor bir durum bendede oyleydi benim kilolarda kalça ve basene gitmis pantolonlarim gelmiyordu simdi 3 ayligz cok sukur kiyafetlerim geliyor ya baya zayifladim .😊
Gfrn TueYlmazKl merak etme 2.ay yorucu oluyor :)yardımcı olur zayıflamana ben gündüzleri yemek yiyemedim su içemedim
Can TueYlmazKl sadece pantolonlar oluyor alt taraftan kilo vermişim üstler olmuyor göğüslerden dolayi😃😃😃
Annesinin1tanesi TueYlmazKl uzakta yaşadığm için vd bu kadar hızlı kilo vereceğmi bilmedğm için hiçbr kıyaftmi getrmedm sezaryen den 3 gün snra eski kiloma geri döndüm Ama Allahtan annemde pantoln bırakmışm ve içine rahatlkla girebiliyorum 🤗 ne göbek kaldı ne bişe 🤗
MTkutay ZeynepAdam 63 kiloyla hamile kaldım 77 yle doğuma girdim doğumdan 3 hafta sonra yine 63 oldum ama bende kilolu hamile kalanlardanim 5 kilo versem çok iyi olacak ama veremiyorum çünkü çok acikiyorum 😕
msraaa09 TueYlmazKl pantolanrımın hiç biri olmuyo hanilelikten önceki çok bol gelen pantolonum anca oldu 😭😭😭