Birkizbiroglan Tuba sıvı birikmesi oluyormus ya ona bakıldı mi acaba ? Genelde hep böyle çıkıyor ya 😊 inşallah herşey yolunda gider 🌸😘
Elifffinnnn111 ikizbabymom 4 kelimeyi 1 araya getirmekmi? Yani 4 kelimelik cümle kurmak oylemi? “Anne topumu bana ver” gibi. 2 li cümle bile kuramıyormus ne 4 cümlesi ? Hemde 24. Aylık bebek için 4 lu cümle cok fazla degilmi ?
Birkizbiroglan ikizbabymom 4 kelime değil ama cümle kurmasi lazım. Anne ver, anne al 4 kelime 24 ay için, yeni baslayan bir çocuk için zor
ikizbabymom Elifffinnnn111 yengemin oğlu öyle pek konuşamıyodu doktor söylemiş benimkiler 18 aylık daha net bi bilgim yok ama oğlum daha yeni yeni konuşuyo cümle kuramıyo kızım iki cümleyi bi araya getiriyo
ikizbabymom Birkizbiroglan 18-24 aylık bebekler için geçerli ama anne gel gibi basit cümleler bi makalede öyle okumuştum
ikizbabymom Elifffinnnn111 bana da öyle geldi başta ama arkadaşımın kızı kuzenimden bir ay küçük ve benim kadar güzel konuşuyo
Misirekmegii Annelinka1 200 kelime söylemesi çok güzel bence. Biraz olumlu bakın altımın kızıda o aylarda anlaşılır 5 kelimesi yok. Doktora götürdü normal dedi. Bol bol konusun eğitici oyuncaklar alın ve akranlarıyla bol vakit geçirsin demis(akranı nerede bulacaksak helede virüs zmaani🤦♀️)
Elaesra Benim kızımda 27 aylık baba abi abla su mama bu kadar bizde doktora götürdük kreş önerdi başka konuşmaması için sebep yok çocuk çocuk ister açılır bu şekilde konuşması dedi inşallah hepimizin çocukları tez zamanda konuşur 🙏
mihrosum Elaesra canım kızın konusmaya basmadı mı acaba. Seninle konudmayı cok istiyorum ınsallah en kısa zamanda gelirsin uzun zamandır girmiyorsun gorunuyor. Konusuyorsa ne zaman konusmaha basladıı acaba
rbndmrcn Annelinka1 200 e yakın kelimesi var diyorsunuz konuşamıyor diyince ben de hiç konuşamıyor sandım zira 21 aylık oğlumun sadece tek kelimesi olduğundan…Ne diyeyim kiminin derdi kiminin hayali oluyor,düzene girer yaşıtlarıyla zaman gecırdıkce umarım
deniz-toprak Tuba merhaba benim oğlumda 25 aylık birkaç kelime söylüyor işitme testi yaptırdımz mı acaba
Pekmeziletahin Annelinka1 canım benim oğlum 3 yaşında ikili cümle zor kuruyor oda nadir allah korusun hiç birşey dememesi kötü tabi başka sıkıntınız yok ise ben dil terapistine gidiyorum şuan bakalım hayırlısı inşallah sende sıkma canını konuşur