Tantone123 Sasyas kendi telefonuna whatsap web açıp kontrol edebilirsin i phone kullanıyorsa konumundan da bakabilirsin nerelere gidiyo falan herşey gözüküyor
Sasyas semaahmet Türk Telekom mj peki bende türk Telekom kullanıcıyım oluyor mu diye kendi hattım için öyle bir talepde bulundum kabul etmedi bidaha deneyim
semaahmet Sasyas hayır hayır oluyor cnm biz aradık açtılar hatta kimle konustuysan hepsini gmaile gonderdiler
semaahmet Sasyas ara canm şöyle vermek zorundalar hatta ver gmailini oraya eşinin kimle konuşuyorsa her ay gelsin
Hirab Safiiye canım.fatura detayına giriyorsun sana SMS le şifre geliyo onu girince gözüküyor 😄😄 kaldırmadiysalar inşallah.
Ruzgargulu Eşinizin telefonuna arama kaydedici yukleseniz ve onu gizleseniz içiniz rahat eder hem de bisey yoksa
PortakalliKahve Sasyas türk telekom mobile den üstüne tıklayıp arama yaparsınız. Numara hala *’lı olur ama arama yapar. En azından karşı tarafın sesini duyma ya da konuşma şansınız olur
Yasmincrn Google playde notisave diye bir uygulama var onu indirin bildirimlerini kapatın gizleyin telefondan silse de o uygulamada silinmez cevapsız aramaları, SMS, WhatsApp, internette neler arattığı herşey gözüküyor. Takip edin oradan
Ediseymenatay Yasmincrn ben bunu indirsem eşime konusmalari öğrenebilir miyim gorumcemle falan ne konuşuyorlar 😂 ben hariç herkes biliyor çünkü genelde olayları
Elmass1 Sasyas ACR diye bi uygulama var onu eşinin telefona indir son guncellemeden sonra numaralar gorunmuyo ama neler konuşulduğunu kaydediyo . Ayarlardan ekrana gelmicek şeklide ayarla yoksa her konuşmada kaydedilsin mi diye bildirim geliyo onu kapat
Hirab Safiiye dene bakalım olacakmı cbm😁 ben çok yaptım 😅😅 hatta biara eşim benimkinde yapmış kendine kaydetmiş numaraları kim diye😅😅
Safiiye Hirab hadi yaa bn yapmadm daha önce zaten sifresini biliyorum aliyom bakiyom ayni sekklde oda bnmkisi sen oyle deyince merk ettim 😀 neyseki eşimin hattı benim üstüme bide😈😈