Aayyssnnrr Sasyas bu telefonlarda son aramaalrda kayıt diyen yer varya oraya numaranın sonunu yazsanız daha önceki aramaları hiç çıkmıyormi mesela benim telefonda atiyorum annemle arkadaşlarmla konuştum son aramayı sildim diyelim numaranın içinden sayıları yazınca yada isimlerini yazinca daha önceki aradigim konuştuğumuz zamanlardaki ler çıkıyor mesela
Tantone123 Sasyas whatsap web ten bakın belki ordan da konuşuyor veya yazıyordur yada telefondan bakın engellenmiş bi numara varmı birşeyler karıştırıyorsa eve gelince engelliyor olabilir
semaahmet Sasyas Cnm hatt sahibi kimse müşteri hizmetleri acıyl bütün rakamları geçenlerde bı ablaya yaptık hepsini acti
Sasyas semaahmet Türk Telekom mj peki bende türk Telekom kullanıcıyım oluyor mu diye kendi hattım için öyle bir talepde bulundum kabul etmedi bidaha deneyim
Ecss Sasyas çağrı merkezinde çalıştım müşteri hizmetleri arayıp şunu demelisiniz “ Türk Telekom yanımda uygulamasında görüştüğüm numaraların hanelerinin gizliliğini kaldırmak istiyorum yani online işlemende numaraların tamamı görünsün diyin sonra yine eşinizin telefondan uygulamaya girip bakın gözükecektir “ Turkcell’de çalıştım biz de böyle idi yüksek ihtimalle o operatör de öyledir
Safiiye Hirab hele detayli bi açıkla bana cnm NASIL oluyor o 😀 cok şükür hiç bi skinti yok Rabbimden gostermesinde merk ettim yinede ilk defa duydum yanimdadan öğrenildiğini
Hirab Safiiye canım.fatura detayına giriyorsun sana SMS le şifre geliyo onu girince gözüküyor 😄😄 kaldırmadiysalar inşallah.
Tantone123 Sasyas kendi telefonuna whatsap web açıp kontrol edebilirsin i phone kullanıyorsa konumundan da bakabilirsin nerelere gidiyo falan herşey gözüküyor
semaahmet Sasyas hayır hayır oluyor cnm biz aradık açtılar hatta kimle konustuysan hepsini gmaile gonderdiler
semaahmet Sasyas ara canm şöyle vermek zorundalar hatta ver gmailini oraya eşinin kimle konuşuyorsa her ay gelsin
Ruzgargulu Eşinizin telefonuna arama kaydedici yukleseniz ve onu gizleseniz içiniz rahat eder hem de bisey yoksa
PortakalliKahve Sasyas türk telekom mobile den üstüne tıklayıp arama yaparsınız. Numara hala *’lı olur ama arama yapar. En azından karşı tarafın sesini duyma ya da konuşma şansınız olur
Yasmincrn Google playde notisave diye bir uygulama var onu indirin bildirimlerini kapatın gizleyin telefondan silse de o uygulamada silinmez cevapsız aramaları, SMS, WhatsApp, internette neler arattığı herşey gözüküyor. Takip edin oradan
Ediseymenatay Yasmincrn ben bunu indirsem eşime konusmalari öğrenebilir miyim gorumcemle falan ne konuşuyorlar 😂 ben hariç herkes biliyor çünkü genelde olayları