AyazMerve Durukusunannesii Benimki de o kadar almış gayet normal bence neden böyle diyorlar anlamıyorum 🙄
Durukusunannesii yaas511 Bizimde boyumuz iyi kızım 64 cm baban göre kilosuda iyi ama işte doktorlar 🤷🏻♀️
dertlikerkenez Durukusunannesii ooo maşallah şimdiden iki katını geçmiş zaten bebeğiniz. Bazı doktorlarda kaynanalar gibi kilo beğenmiyor 😁
Durukusunannesii QueenMom__ Cnm bizde meme reddi var bu aralar oyğzden iştahı yok belkide idrarında iltihap vardır oyüzden iştahsızdır bılmıyorum bakalım ben çıkacak :/
QueenMom__ Durukusunannesii bence normal canım çok hareketli bebekse redde varsa çok normal, yine çok az değil aldığı bence içinizi ferah tutun dönem dönem olur 🙏
ayseberilinannesi Durukusunannesii meme reddi nasıl oluyo tam olarak 🙄 benimkide 3 ay 27 günlük memeye geldiğinde hep etrafı izliyo memeye zor geliyo ağlama falan yok ama ben etrafı farketmeye başladığı için öyle olduğunu düşünüyorum meme reddi mi acaba
Eecc Durukusunannesii benim bildiğim ilk 3 ay 500 1000 arası 3 aydan sonra 400 600 yani ilk 3 ay 20 30 gram günlük sonra 15 20 gram oluyomuş
Eecc Durukusunannesii bence normal yani bu verilen rakamlar genel geçer Sonuçta çiş sayısında sorun yoksa başlama istersen mamaya bilmiyorum ki belki boya gitmiştir benim arkadaşımın bi ay 600 500 gram bişey almıştı ama boyu 5.5 cm uzamıştı
Durukusunannesii QueenMom__ fazla hareketli hemde 😂 yok kafama takmıyorum zaten ama bu doktorları anlamyrm gerçekten
birfincantuzruhu Durukusunannesii bizimkide 1 ayda 600 gram almış alerjik bebek olduğu için normal dedi doktor bende az gördüm ama. bu arada 4 ay 5 günlük
Dorukeda Durukusunannesii canim bizim 300 gram almis 10 gun sonra tekrar tartildik 300 gram daha almiss 6600 kilosu ve gayet iyi zaten kilo alımları az olucak artik
Durukusunannesii Eecc Canım zaten ben günde 2 defa mama verıyodum ama bu ay hem mama hem meme reddi yasadık ikisinide zorla veryrm anca 4-5 saat beklceksncok acıkcak öyle alıyo
Meralmirayy Durukusunannesii benim kızım en çok 4 ayda almıştı 1300 ataktan az alınabiliyor benimki atakta iştahlanıyor