lalenurr966 Yurtdışında yaşıyorum birileri link verişti sabah baktım burdaki h&m sayfasındada varmış hemde çok çok uygun ama neden alayım diye düşündüm ne gerek var biri bana açıklasın ona göre alacam😂
yeninesilmom lalenurr966 birileri açıklayana kadar stok bitti hağnım 😂 herşeyin de bi sebebi olmayıversin canım 😂
yeninesilmom BademsMam fotoğraf yükleyecektim programda bi sıkıntı var galiba yükleyemedim. 1 metrelik çocuk odası için oyuncak dekor amaçlıda kullanılıyor zürafa. Hm sitesinden bakabilirsiniz
ikibebebiranne_ İlk defa duyuyorum canım neden bu kadar aranıyor ki bı ozelligi falan mı var boyutu falan nasil
yeninesilmom ikibebebiranne_ yo aslında bi özelliği yok oyuncak sadece dekor amaçlıda kullanılıyor genelde alan almak isteyen çok oluyor o yüzden haber verdim belki burda da vardır diye
Ahsen_ahsen O zürafa neden bu kadar ilgi görüyor ve neden bu kadar pahalı ? Bizim yerimize çocuğumu uyutuyor ne yapıyor 🥴 o zürafanın her zımbırtısı gereksiz pahalı geliyor bana. Alanlara hayırlı olsun tabiki güle güle kullanın 🌸
yeninesilmom Ahsen_ahsen sizde haklısınız instagramda bu oyuncak için çekiliş bile yapılıyor düşünün. Ben çok önce almıştım bu kadar meşhur değildi güzel bişey ama çocuk odasına çok yakışıyor. Alıp almamak o parayı vermek tercih meselesi tabi 😊🌸
Eminos Ahsen_ahsen herkes para harciyacak yer ariyor galiba asiri gereksiz lafa gelse para yetmez masraflara derler bi aksesuar 200 lira verilir mi yaa
ElifTGM yeninesilmom Ya kapısındamı yatıyorlar acaba yine baktım stok yok. Kendi bebeğime değil arkadaşımın kızına alacaktım ama söz vermediğim için zaten sorun değil ☺️😁
yeninesilmom ElifTGM şuan tekrar baktım bende var gözüküyor ama neyse bidaha kontrol edin isterseniz 😅
ElifTGM ______ Aaa bende çıkmamıştı böyle çok teşekkür ederim yeninesilmom ay arkadaş attı linki hemen alıyorum🥰