Merve5627 Aylak eyyüb Sinan oğlum Kızım da Elif Eylül . Oğlumu benim anneannem namazdayken durdu bana dediki senin oğlun olacak adını eyyüb koy Kızımın adinida ben koydum . Çünkü Eylül ismini çok seviyorum ❤️🙏🧿😊😊🌺
Aylak htceee98 benim kızımın ilk ismi de asel babası illaha asel olsun dedi anlamını çok beğendi kuşağına gol geldi isim hakkı bendeydi ama onuda kıramadım bende mila istedim asel mila oldu ☺️
karpuzlulimonata Aylak Dehliz: Deniz altında suyun aşınmasıyla kendiliğinden oluşan mağaralar. Dalgıcım da ben en büyük tutkumdur aslında çift anlamlı bir isim diğer anlamı dar geçit, ilk anlamı pek bilinmese de içime çok sinerek koydum ☘️ teşekkür ederim bu arada 💜
Aylak sunshine1 hep beğenmişimdir güneş ismini hatta geçenlerde neden güneş koymadım diye düşündüm de 😬🥰
ozge_yasin_budak Aylak iki kızım var 20 aylık kızımın ismi Asel hafsa ben koydum 3 aylık bir kızım daha var onun ismi de elisa halası koydu
Elisa1 ozge_yasin_budak Benim bebeğimin ismide elisa. Ve bu ismi ben turettim kimsede yok sanıyordum😃 esimin ve benim isimlerimizin harflerinden. ELİf SAvas
Aze1903 azem1234 Sonunda benimle aynı ismi taşıyan bir bebek dünyaya gelmiş, memnun oldum azem bende aze ☺️ Adınla yaşa, sağlıkla 🙏