Cihangiriinannesii Aylak YavuzSelim ve Cihangir 👼 ilk oğlumun ismini babası ikinci oğlumun ismini ben koydum 😍
leynanin_pembemantosuu Aylak bilinmedik isimleri hiç seçmedim yani bilinmedik olsun diye araştırmadım beğendiğimiz 10-15 tane isim vardı karar veremedik hangisi olsun diye hiç düşünmediğimiz isimi koyduk 😊benim çınar ismi çok hoşuma gitti ama eşim sağolsun yok dedi
Merve5627 Aylak eyyüb Sinan oğlum Kızım da Elif Eylül . Oğlumu benim anneannem namazdayken durdu bana dediki senin oğlun olacak adını eyyüb koy Kızımın adinida ben koydum . Çünkü Eylül ismini çok seviyorum ❤️🙏🧿😊😊🌺
Aylak htceee98 benim kızımın ilk ismi de asel babası illaha asel olsun dedi anlamını çok beğendi kuşağına gol geldi isim hakkı bendeydi ama onuda kıramadım bende mila istedim asel mila oldu ☺️
karpuzlulimonata Aylak Dehliz: Deniz altında suyun aşınmasıyla kendiliğinden oluşan mağaralar. Dalgıcım da ben en büyük tutkumdur aslında çift anlamlı bir isim diğer anlamı dar geçit, ilk anlamı pek bilinmese de içime çok sinerek koydum ☘️ teşekkür ederim bu arada 💜
Aylak sunshine1 hep beğenmişimdir güneş ismini hatta geçenlerde neden güneş koymadım diye düşündüm de 😬🥰