Carlistonbiber yayburcukadini battaniye ve yorganıma zaten genelde nevresim geçiriyorum her misafirden sonra yıkamıyorum yoksa mahvolurlar yılda bir kaç kez atıyorum sıvı deterjanla 1 saat 15 dakik 40 derecede yıkıyorum bana yetiyor 😊
yayburcukadini Carlistonbiber nevresim geçiriyorum ama battaniyeye geçirmiyordum. Tek kişilik zaten misafire verdiklerimin hepsi.. kendi kullandığım baya büyük onu veririm yıkamacıya risk alamam. Tek tek yıkayım artık.
Kitapkurdumom yayburcukadini 5 kiloluk makinemde tel kişilik elyaf yorgan yikadim, ariel deterjam kullandim yumusaticida doktum miss gibi cıktı valla
yayburcukadini HeartShapedGlasses var var da hiç kullanmadım. Başlayalım artık bir yerden. Hep yıkamaya verdim ama misafir bitmiyor ki vermekten bıktım.
ruzgarefevedenizata yayburcukadini 10 kilo makinem çift kişilik, tek kişilik yorgan, battaniye, nevresim, pike ne varsa hepsini yıkıyorum normal deterjan biraz yumuşatıcı kullanıyorum tertemiz oluyor 🌹
Baybymucize yayburcukadini 9 kiloluk makinem var attım gıcır gıcır ses geliyor 🤪 ama genelde atıyorum sanırım bozucam en sonunda
Canparcam_ Baybymucize Yakında amortisörleri eline alırsın canım 🤣 Fazla yorma garibani ne çekmiş yahuuu 😁😁
Guligul yayburcukadini ben de makinede yikiyorum battaniyeleri. Sivi deterjan topuna full doldurup battaniyenin icine atip tikiyorum 40 derecede fln yikiyorum.