MeryeminAnnsi yayburcukadini benimki 9 kgluk normal deterjanla yikiyorum hangisini kullaniyosam yorgan battaniye icin program var
yayburcukadini MeryeminAnnsi var benimkinde de. 8 kilo benim ki daha önce kayışı kopmuştu bide tekrar olmasın dedim..
Hibou Makinem 10 kilo çift kişilik yorgan battaniye pike hepsini yıkarım normal deterjanımı kullanıyorum bide az yumuşatıcı
CemreKerem35 yayburcukadini Benimki 9 kg yorgan battaniye yolluk ne varsa yıkıyorum 😅 bende sık yıkama var 1.30 ona atıyorum bir de ön yıkama yapıyorum 15 dk oluyor sanirim tertemiz çıkıyor 1 saat 45 dk da .
Prens0205 yayburcukadini 9 kiloluk çift kişilikleri de atıyorum zaten yorgan programı var battaniye yorgan orda yıkıyorum mis gibi oluyor
Ates_mami yayburcukadini yok be. Kullanılmayacak duruma gelmişti attım. Böyle kilim halı gibi sert olmuştu battaniye 😁😁
Carlistonbiber yayburcukadini battaniye ve yorganıma zaten genelde nevresim geçiriyorum her misafirden sonra yıkamıyorum yoksa mahvolurlar yılda bir kaç kez atıyorum sıvı deterjanla 1 saat 15 dakik 40 derecede yıkıyorum bana yetiyor 😊
yayburcukadini Carlistonbiber nevresim geçiriyorum ama battaniyeye geçirmiyordum. Tek kişilik zaten misafire verdiklerimin hepsi.. kendi kullandığım baya büyük onu veririm yıkamacıya risk alamam. Tek tek yıkayım artık.
Kitapkurdumom yayburcukadini 5 kiloluk makinemde tel kişilik elyaf yorgan yikadim, ariel deterjam kullandim yumusaticida doktum miss gibi cıktı valla
yayburcukadini HeartShapedGlasses var var da hiç kullanmadım. Başlayalım artık bir yerden. Hep yıkamaya verdim ama misafir bitmiyor ki vermekten bıktım.
ruzgarefevedenizata yayburcukadini 10 kilo makinem çift kişilik, tek kişilik yorgan, battaniye, nevresim, pike ne varsa hepsini yıkıyorum normal deterjan biraz yumuşatıcı kullanıyorum tertemiz oluyor 🌹