2lokummannesiii Twinsmomy of ismine dikkat etmemişim aman yarabbi yalnız mı bakıyorsun?😂 işin zor olsa gerek.
BKumsal 2lokummannesiii Şuan keşif aşamasında her yere saldırıyor. Bir de annem ve abim bende kalıyorlar bu sıra. Bazen tuvalate bile gidemiyorum.🥶
BeyzaLivaLeyla 2lokummannesiii hayır tabi ki 😀 watpatt yeni yazarların ve amatör yazarların oluşturduğu bir topluluk dizisi outlander netflixte var bir göz atın ona göre kitabını alırsınız
2lokummannesiii BeyzaLivaLeyla anladım canım😂 ben watpatt kitabı bilmeden aldığım oldu ama kötü değildi pek sadece dili sıradan oluyor😂
Cheddar 2lokummannesiii şuanda iki yaş sendromuna hazırlık için gardımı almak istiyorum. 😅O yüzden bağırmayan anneler, bağırmayan anne baba olmak, mutlu aile yoktur, beni ödülle cezalandırma kitaplarını sipariş verdim. Onları bekliyorum 🥰
2lokummannesiii Cheddar yaaa bende de birkaç tane anne bebek kitabı var okudum da ama maalesef bazen insan unutuyor. Yani sırf zarar gelecek diye kızdığım oluyor ya da yemeyince çilede çıktığım dişlerimi sıktığım 😂😂
MutluMommy Cheddar ya bende merak ediyordum bağırmayan anneleri malesef biraz sabırsız ve sinirli bi yapım var özellikle uykuya geçeceği zaman bambaşka bir bebek oluyo resmen elimi kolumu ısırıyorum sinirden
Giraysmom20 2lokummannesiii oğlum uyanıkken okuduğum tek kitap işbankası yayınlarının çeşit türlü hareketli hareketsiz ince kalın kitaplarını okumak 😂 o uyurkende onunla uyuyorum yorgunluktan 🤦🏻♀️
2lokummannesiii Giraysmom20 ben de oğlum uyanıkken onunla oynamak ve kitap okumak oluyor işim veya yemek yapıyorum yanımda oluyor. Ben gündüzleri uyuyamam ya da çok yorgunsan uyurum ama tersim dönmüş şekilde kalkarım😂
BKumsal 2lokummannesiii O uyuduğunda da halim kalmıyor. Kalsa dahi aile apartmanı, mutlaka biri sohbete geliyor 😄
2lokummannesiii Tuba Madalyonun İçi Gülseren Budayıcıoğlundan okuduğum tek kitap ve çok etkilenmiştim. Ne hayatlar var dedim. İngilizce kitaptı dimi Peppa pig öyle hatırlıyorum🤗
Dilosssss 2lokummannesiii su an uyku ve guvenli baglanmayi okuyorum anne oldugumdan beri kendi zevkime kitap okuyamadim 🤪
2lokummannesiii Dilosssss annelikten sonra en iyi şekilde yetiştirmek için kitaplar da yardımcı oluyor😂
Maviyesil121212 2lokummannesiii çocuktan önce haftada 1 kitap bitirirdim ama şimdi hak getire :) şu an ‘tuvalet iletişimi’ kitabını okumaya çalışıyorum diyelim, bundan önce ‘ışığın yolu’ kitabını okudum ve bana çok şey kattı
2lokummannesiii Maviyesil121212 Bakacağım o kitaba. Benim de tuvalet eğitimi ile ilgili kitap okumam gerekiyor ama sabır çok daha önemli sanırım o konuda😂
Tuba 2lokummannesiii evet bende yarıladım ve çok anlamlı bi kitap insan bi kez daha şükrediyor kendi hayatı için. Peppa pig aynen ingilizcesi de var ama ben almancasını okuyorum 😊
Giraysmom20 2lokummannesiii bizim daha 12 aylık 😂 geceleri bazen yorgunluktan eşim uyandırıyor oğlan uyandı baksana diye 😂