Cheddar 2lokummannesiii şuanda iki yaş sendromuna hazırlık için gardımı almak istiyorum. 😅O yüzden bağırmayan anneler, bağırmayan anne baba olmak, mutlu aile yoktur, beni ödülle cezalandırma kitaplarını sipariş verdim. Onları bekliyorum 🥰
2lokummannesiii Cheddar yaaa bende de birkaç tane anne bebek kitabı var okudum da ama maalesef bazen insan unutuyor. Yani sırf zarar gelecek diye kızdığım oluyor ya da yemeyince çilede çıktığım dişlerimi sıktığım 😂😂
MutluMommy Cheddar ya bende merak ediyordum bağırmayan anneleri malesef biraz sabırsız ve sinirli bi yapım var özellikle uykuya geçeceği zaman bambaşka bir bebek oluyo resmen elimi kolumu ısırıyorum sinirden
Giraysmom20 2lokummannesiii oğlum uyanıkken okuduğum tek kitap işbankası yayınlarının çeşit türlü hareketli hareketsiz ince kalın kitaplarını okumak 😂 o uyurkende onunla uyuyorum yorgunluktan 🤦🏻♀️
2lokummannesiii Giraysmom20 ben de oğlum uyanıkken onunla oynamak ve kitap okumak oluyor işim veya yemek yapıyorum yanımda oluyor. Ben gündüzleri uyuyamam ya da çok yorgunsan uyurum ama tersim dönmüş şekilde kalkarım😂
BKumsal 2lokummannesiii O uyuduğunda da halim kalmıyor. Kalsa dahi aile apartmanı, mutlaka biri sohbete geliyor 😄
2lokummannesiii BeyzaLivaLeyla anladım canım😂 ben watpatt kitabı bilmeden aldığım oldu ama kötü değildi pek sadece dili sıradan oluyor😂
2lokummannesiii Tuba Madalyonun İçi Gülseren Budayıcıoğlundan okuduğum tek kitap ve çok etkilenmiştim. Ne hayatlar var dedim. İngilizce kitaptı dimi Peppa pig öyle hatırlıyorum🤗
Dilosssss 2lokummannesiii su an uyku ve guvenli baglanmayi okuyorum anne oldugumdan beri kendi zevkime kitap okuyamadim 🤪
2lokummannesiii Dilosssss annelikten sonra en iyi şekilde yetiştirmek için kitaplar da yardımcı oluyor😂
Maviyesil121212 2lokummannesiii çocuktan önce haftada 1 kitap bitirirdim ama şimdi hak getire :) şu an ‘tuvalet iletişimi’ kitabını okumaya çalışıyorum diyelim, bundan önce ‘ışığın yolu’ kitabını okudum ve bana çok şey kattı
2lokummannesiii Maviyesil121212 Bakacağım o kitaba. Benim de tuvalet eğitimi ile ilgili kitap okumam gerekiyor ama sabır çok daha önemli sanırım o konuda😂
Tuba 2lokummannesiii evet bende yarıladım ve çok anlamlı bi kitap insan bi kez daha şükrediyor kendi hayatı için. Peppa pig aynen ingilizcesi de var ama ben almancasını okuyorum 😊
Giraysmom20 2lokummannesiii bizim daha 12 aylık 😂 geceleri bazen yorgunluktan eşim uyandırıyor oğlan uyandı baksana diye 😂
Anne_6 2lokummannesiii çocuk gelişim kitapları şu an. Beni ödülle cezalandırma Özgür Bolat yetişin çocuklar Selçuk şirin beni Bu kadar sevme anne Ahmet naç
birminikdev Anne_6 Beni Bu Kadar Sevme Anne ne muazzam bir kitap. İnsana başka bir pencere açıyor adeta.
lilibet 2lokummannesiii Madalyonun içi Anne olmadan önce başladığım kitabı en fazla 2 3 günde bitirirdim takıntılıyım ara vererek asla okuyamam. Ama annelik beni çok değiştirdi 1 ay oldu kitabın sonuna anca geldim 😂 başarı sayıyorum onu da çocuktan fırsat bulup okudum diye 😋
2lokummannesiii lilibet bebek küçükse bu çok normal 😂 ben de uzun süredir okuyamıyordum kitap hep yorgundum. Ama son birkaç aydır okuyorum. Kitap okudukça tv sarmamaya başladı o başka😂
Wolverine lilibet gerçekten öyle ise giderken serviste iş arasında molada filan güzel okuyordum. Şimdi oğlum 1 yaşında ve bir aydır yürüyor tutmak ne mümkün gece uyuyunca kendimi nasıl yatağa atıyorum zaten saat başı uyanıyor 🏃♀️🥴
Wolverine 2lokummannesiii Dün akşam bitirebildigim Dublinliler 🍀 Yalın efe den fırsat kalırsa okuyorum. kitaplarım 💜 ben
2lokummannesiii Wolverine Annelerin molası kitap okumak oluyor bir anlamda. Canları sağolsun uyanıkken benimle ilgilen diyorlar hep😂
Nelf28 2lokummannesiii sizin bebek ne kadarlık? Bi gün bende okuyabilir miyim acaba umut olun bana :)
lilibet 2lokummannesiii 16 aylık ama dizlerime yapışık geziyor😂 tv aslında bana çok boş geliyor ama illa ki izliyorum bakıyorum. Kitaplar ayrı bir dünya müptelasıyım keşke fırsatım olsa iş miş yapmadan sadece okusam😂 şöyle ileride çocuğu okula gönderip kahvemin yanında kitap keyiflerimin hayalini kuruyorum 🤭