2lokummannesiii Zeytin_cekirdegi yaaa iyiymiş😂 bir ara ben de çalışmıştım evlenmeden o yayınlara😂ama sonra bıraktım bu mülakat olaylarından sonra sinir olup😂
Dmt-01 2lokummannesiii ben kirke yi okuyorum ama biyandanda dgs ye hazırlanıyorum kitaba pek zaman kalmıyo🤦🏻♀️
2lokummannesiii Dmt-01 ya haklısınız kalmaz tabi günde birkaç sayfa yeterli. İsmini duydum ama içeriğini okumadım.
Dmt-01 Twinsmomy bende okuyodum hatta üçüncü kitaba filan gelmiştim sanırım dizisini görünce kitaba olan hevesim kaçtı bıraktım ama kaldığım yerden okumaya devam etmek istiyorum diziyide izlemedim çünkü 😅
Kubra_52 Dmt-01 2lokummannesiii bende çok severim kitap okumayı kızımdan önce geceleri yatmadan okurdum şimdi malum uyku değerli😃gündüz fırsat buldukça yada kızımı sallarken okuyorum -börü -diye bir kitap evde kitaplarım oldgu halde AA bu kitap güzelmiş dur alimde okurum sonra diyenlerdenim🤭
BeyzaLivaLeyla 2lokummannesiii şuan diana gabaldon yabancı serisine tekrar başladım özlemişim 😍 dizisine yeni sezon gelmeyince geçmişi yad edeyim dedim 😀
2lokummannesiii BeyzaLivaLeyla bu seriyi gördüm ancak watpatt uyarlaması mı bilemedim size sorayım bari öyle mi?😂
BKumsal 2lokummannesiii En son Mark Billingham’ın Ölüm Mesajı isimli kitabını okumuştum. İdare eder.. Şu ara hiç vaktim yok , film bile izleyemiyorum.
BKumsal 2lokummannesiii Şuan keşif aşamasında her yere saldırıyor. Bir de annem ve abim bende kalıyorlar bu sıra. Bazen tuvalate bile gidemiyorum.🥶
Oysul 2lokummannesiii Hammzaa#11182449 hamilelik öncesi çoğu zaman sanat, felsefe ve bilim hakkında okurdum. Gebeliğim boyunca sadece bebek bakımı ve çocuk gelişimi ile alakalı okudum. Doğuma kadar yetişirim diyerek en son başarılı çocuk isimli kitabı okuyordum. Oğlum erken doğdu kitabımı tamamlayamadım. Şimdilerde tracy hogg un bebek bakımı ve sorunlarına mucize çözümleri kitabını 3. Kez okuyorum 😅😅😅
2lokummannesiii Twinsmomy of ismine dikkat etmemişim aman yarabbi yalnız mı bakıyorsun?😂 işin zor olsa gerek.
BeyzaLivaLeyla 2lokummannesiii hayır tabi ki 😀 watpatt yeni yazarların ve amatör yazarların oluşturduğu bir topluluk dizisi outlander netflixte var bir göz atın ona göre kitabını alırsınız
2lokummannesiii BeyzaLivaLeyla anladım canım😂 ben watpatt kitabı bilmeden aldığım oldu ama kötü değildi pek sadece dili sıradan oluyor😂
Cheddar 2lokummannesiii şuanda iki yaş sendromuna hazırlık için gardımı almak istiyorum. 😅O yüzden bağırmayan anneler, bağırmayan anne baba olmak, mutlu aile yoktur, beni ödülle cezalandırma kitaplarını sipariş verdim. Onları bekliyorum 🥰
2lokummannesiii Cheddar yaaa bende de birkaç tane anne bebek kitabı var okudum da ama maalesef bazen insan unutuyor. Yani sırf zarar gelecek diye kızdığım oluyor ya da yemeyince çilede çıktığım dişlerimi sıktığım 😂😂
MutluMommy Cheddar ya bende merak ediyordum bağırmayan anneleri malesef biraz sabırsız ve sinirli bi yapım var özellikle uykuya geçeceği zaman bambaşka bir bebek oluyo resmen elimi kolumu ısırıyorum sinirden
Giraysmom20 2lokummannesiii oğlum uyanıkken okuduğum tek kitap işbankası yayınlarının çeşit türlü hareketli hareketsiz ince kalın kitaplarını okumak 😂 o uyurkende onunla uyuyorum yorgunluktan 🤦🏻♀️
2lokummannesiii Giraysmom20 ben de oğlum uyanıkken onunla oynamak ve kitap okumak oluyor işim veya yemek yapıyorum yanımda oluyor. Ben gündüzleri uyuyamam ya da çok yorgunsan uyurum ama tersim dönmüş şekilde kalkarım😂