deletedmom1106 tlynlll yo ne hüzünü ikiyi boşadım ohhh sefam olsun şimdi ki hayatıma kavusamıcaktım çocugum oldu beni seven bi adam var daha ne isterim
2lokummannesiii ikizlerinannesi2985 benim de en sevdiğim konu bu olunca o yüzden post açtım😂Neyi anlatıyor?
ikizlerinannesi2985 2lokummannesiii ayvalıkta yasayan 3 tane kız kardeşin hayatını anlatıyor. Gecen hafta başladım, daha 70 sayfa okuyabildim. Çocukluk dönemindeyim kızların. Herkes çok güzel diyor kitap için. Şimdilik iyi gidiyor, bakalım☺️
Mom0870 2lokummannesiii Evet 😊 dizi çok övgü aldı ama izleme vaktim çok yok o yüzden kitaplarıyla değerlendirmek istedim boş zamanımı
ikizlerinannesi2985 Mom0870 okumadıysanız kral kaybederse yi de okuyun muhakkak👌 Budayıcıoğlu nun bütün kitaplarını okudum. Bence en iyisi kral kaybederse👌 Tek bir hastasını anlatıyor ama efsaaane!
Hamzacan 2lokummannesiii şu an kitap okumuyorum okuyamıyorum ama Hatice tongarın bir kitabı war okumak istdğm
Hamzam 2lokummannesiii Ben de Körlük’e başladım. Bi önceki gün Ahmet Ümit’in Aşkımız eski bir roman kitabını bitirdim. Körlül kitabı ef sa nee! Muhakkak okuyun ve flmide yapılmış. Şuan kovide şükrettirir cinsinden 😊
Ceyyk5 Hamzam körlük bir ay once okudum canım devam serisi var görmek diye o kitabın devamı tavsıye ederim ben de cok begendim kitabi cok trajedik anlatımlı güzel bir roman ve edebiyat tarzinda olan ama bana göre tam bir kişisel gelişim kitabı
birminikdev Hamzam Ooff gerçekten ne muazzam bir kitap! Alınacak ne çok ders var içinden ve saeece 2 noktalama işareti kullanılmasına rağmen akıcı bir dil ivar öyle değil mi?
Queenmom 2lokummannesiii benim fırlama dan firsat buldukça mirac çağrı aktas kendine hosgeldin okuyorum suan
zeynepogretmen 2lokummannesiii Handan’ı okuyorum şu ara. Halide edibin 👍🏼 Kitap kurduyum lakin bebemden sonra bi sakinledim. İnstagramda bikitaphane hesabıma beklerim 😂
Ceyyk5 2lokummannesiii oh nihayet kitap postu acildi .💕 cok seviyorum okuyan insani okuyan insan millattan onceki kitaplari dahi okuyor olsa yine de geri kalmaz neyse ben suan bir dunya klasigi olan suc ve ceza okuyoruum bakalim cok kalin bir kitap ama surukleyici bundan once ise gulseren budaycioglunun madolyonun ici kitabini ve livanelinin huzursuzluk kitabini okudum 😶😶💕