2lokummannesiii Bgmyzc evet haklısınız. Burda okuyanları gördükçe seviniyorum. Çünkü maalesef Türkiye de kitap okuma oranı oldukça düşük.
tlynlll deletedmom1106 yok ya 30 zum bende 😂😂😂 sadece o genelde 45 üstü insanları kullanıyor hep dul, 2. Bahar 😂
ikizlerinannesi2985 2lokummannesiii ay seviyorum kitap postlarını💜 İclal Aydın -Üç Kız Kardeş i okuyorum☘️
2lokummannesiii ikizlerinannesi2985 benim de en sevdiğim konu bu olunca o yüzden post açtım😂Neyi anlatıyor?
deletedmom1106 tlynlll yo ne hüzünü ikiyi boşadım ohhh sefam olsun şimdi ki hayatıma kavusamıcaktım çocugum oldu beni seven bi adam var daha ne isterim
Mom0870 2lokummannesiii Evet 😊 dizi çok övgü aldı ama izleme vaktim çok yok o yüzden kitaplarıyla değerlendirmek istedim boş zamanımı
ikizlerinannesi2985 2lokummannesiii ayvalıkta yasayan 3 tane kız kardeşin hayatını anlatıyor. Gecen hafta başladım, daha 70 sayfa okuyabildim. Çocukluk dönemindeyim kızların. Herkes çok güzel diyor kitap için. Şimdilik iyi gidiyor, bakalım☺️
ikizlerinannesi2985 Mom0870 okumadıysanız kral kaybederse yi de okuyun muhakkak👌 Budayıcıoğlu nun bütün kitaplarını okudum. Bence en iyisi kral kaybederse👌 Tek bir hastasını anlatıyor ama efsaaane!
Hamzacan 2lokummannesiii şu an kitap okumuyorum okuyamıyorum ama Hatice tongarın bir kitabı war okumak istdğm